Patates Piyazı Tanımı İçin Malzemeler
5 -6 adet büyük uzunluk patates
3- 4 kol marul
1 adet kırmızı soğan
1 kaç kol maydanoz
Sosu için
1 çay kaşığı sumak
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
1 adet limon
3- 4 yemek kaşığı zeytin yağı
Patates Piyazı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Patatesleri haşlayalım.
Küp küp keselim ince formda marul ve maydanozuna doğrayalım.
Soğanları jülyen formda keselim.
Bütün karışımı patateslerle buluşturalım.
Sosu için baharatlar limon ve yağı ek edelim.
Karıştırıp sunum tabağına alalım. Deneyen herkese afiyet olsun.
Patates Piyazı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
5 -6 adet büyük uzunluk patates
3- 4 kol marul
1 adet kırmızı soğan
1 kaç kol maydanoz
Sosu için
1 çay kaşığı sumak
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
1 adet limon
3- 4 yemek kaşığı zeytin yağı
Patates Piyazı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Patatesleri haşlayalım.
Küp küp keselim ince formda marul ve maydanozuna doğrayalım.
Soğanları jülyen formda keselim.
Bütün karışımı patateslerle buluşturalım.
Sosu için baharatlar limon ve yağı ek edelim.
Karıştırıp sunum tabağına alalım. Deneyen herkese afiyet olsun.
Patates Piyazı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı