- Konu Yazar
- #1
Patates Çanakları (Mantısı) Tanımı İçin Gereçler
5 tane patates
Tuz
Karabiber
Kimyon
Nane
Üstüne
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 diş sarımsak
Yarım yemek kaşığı salça
4- 5 yemek kaşığı yağ
Patates Çanakları (Mantısı) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Patatesleri haşlayalım.
Kabuklarını soyup baharatlarını ekleyip ezelim.
Ezilen patatesleri ister elinizle ister hazır sunum kupları oluyor onlarla form verelim.
Üzerine sarımsaklı yoğurt dökelim.
En üstüne yağda salça kızartıp gezdirelim. Afiyet olsun.
5 tane patates
Tuz
Karabiber
Kimyon
Nane
Üstüne
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 diş sarımsak
Yarım yemek kaşığı salça
4- 5 yemek kaşığı yağ
Patates Çanakları (Mantısı) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Patatesleri haşlayalım.
Kabuklarını soyup baharatlarını ekleyip ezelim.
Ezilen patatesleri ister elinizle ister hazır sunum kupları oluyor onlarla form verelim.
Üzerine sarımsaklı yoğurt dökelim.
En üstüne yağda salça kızartıp gezdirelim. Afiyet olsun.