AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Pastane Usulü Tavuk Göğsü

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Pastane Adabı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler
500 ml süt
100 gr margarin yahut tereyağı
Yarım su bardağı un
Yarım su bardağı şeker
1 pk vanilya
Muhallebi pişince ;
Yarım su bardağı buz üzere süt
Ganaj sosu için;
1 paket krema
100 gr damla çikolata

Pastane Metodu Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yağı tencereye alıp eritiyoruz.
Unu ekleyip kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
Ardından şekeri, sütü ve vanilyayı ekleyip kaynayıp yoğunlaşana kadar karıştırıyoruz.
Muhallebiyi ocaktan alıp üzerine buz üzere sütü ekleyip mikserle çırpıyoruz.
Kuplara alıp soğumasını bekliyoruz.
O ortada ganaj için kremayı ocağa alıp ısıtıyoruz içine damla çikolataları ekleyip altını kapatıyoruz.
Kıvam alınca muhallebinin üzerine döküp dinlenmeye hazır.
Pastane Yolu Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst