AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Pastane Usulü Islak Kek

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Pastane Yöntemi Islak Kek Tanımı İçin Malzemeler
5 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı un
3 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Sosu için
1 bardak süt
1 bardak toz şeker
Yarım su bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı kakao

Pastane Metodu Islak Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurta ve şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpalım.
Diğer gereçleri de sırasıyla ekleyip çırptıktan sonra evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirelim.
Sosu için gereçleri tencereye alalım orta ateşte kaynayana kadar karıştıralım.
Kek pişince birinci sıcağı çıkana kadar bekleyip dilimleyelim.
Sıcak olan sosu üzerine dökelim.Afiyet olsun.
Pastane Adabı Islak Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst