AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Passolig olmadan stada nasil girilir?

Editör

Yeni Üye

Passolig olmadan stada nasıl girilir?​

Passolig Kartım olmadan maça nasıl girerim? Kartınız henüz kurye tarafından teslim edilmemiş ise, Passo Mobil uygulamasının “cep telefonu ile maça giriş” özelliğini kullanarak ya da stadyum gişelerinden “Tek Girişlik Pass Card” alarak stadyuma giriş sağlayabilirsiniz.

Passolig kartım olmadan maça nasıl girebilirim?​

Passolig kartım olmadan maça nasıl girebilirim?
Passolig Kartımı kaybettim / çaldırdım, maça girebilir miyim? Kayıp/çalıntı kart şikayeti ile kartınızı iptal ettirmiş ve yeni kartınız halen size ulaştırılmamış ise Passo Mobil uygulamasını kullanarak veya stadyum gişesiden 15 TL karşılığında alabileceğiniz Tek Girişlik Pass Kart ile maça girebilirsiniz.

Passolig olmadan maça girebilir mi?​

14 Nisan 2014’te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart sahibi olmadan stadyumlara giriş yapılamamaktadır. Maç biletinizi www.passo.com.tr sitesinden, Passo Mobil Uygulaması’ndan, N Kolay İşyerleri’nden ve N Kolay İşlem Merkezlerinden satılmaktadır.

Bir passolig ile iki kişi girebilir mi?​

Bir passolig ile iki kişi girebilir mi?
Bir kişi kendisi ile birlikte toplam beş kişi adına (5 adet) bilet satın alabilir.Bilet satın alınacak tüm taraftarlarımızın passolig kart sahibi olması gerekmektedir.

PCR testi ile maça gidilir mi?​

FIFA, UEFA ve diğer ülke Futbol Federasyonlarının mensupları ve misafirleri müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırmaları ve test sonuçlarının negatif olması veya T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından tanınan Covid-19 aşı kartlarını ibraz etmeleri şartıyla protokol tribününe girebilirler.

Maçlara kaç yaş altı bedava 2022?​

Maçlara kaç yaş altı bedava 2022?
Kadın ve çocukların ücretsiz maç seyretme uygulaması devam ediyor – TFF Haberleri TFF. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun kararıyla, kadınlar ve 16 yaş altı çocukların sadece Spor Toto Süper Lig’deki maçlara ücretsiz girme uygulaması, bu haftasonu oynanacak 6. hafta karşılaşmaları ile devam edecek.

Bir Passolig ile iki kişi girebilir mi?​

Maçlara kaç yaş girebilir?​

Maçlara kaç yaş girebilir?
Türkiye Futbol Federasyonu, maçlara HES kodu sorgulaması yapılmadan seyirci alınacağını ve stadyumlarda uygulanmakta olan 12 yaş sınırının kaldırıldığını açıkladı.

Maçlara PCR ile giriliyor mu?​

Stada şemsiye alınıyor mu?​

Stada şemsiye alınıyor mu?
Bozuk Para, Şarj Aleti, Powerbank, Deodorant ve Parfüm Şişeleri, Kırtasiye Malzemeleri, Şemsiye, Fotoğraf Makinası, Kamera, Öz Çekim Çubukları, Elektronik Sigara Stadyuma alınmayacak.

Passolig Kartınızı henüz teslim almadıysanız maça giriş için alternatif yöntemler mevcuttur. Passo Mobil uygulamasının "cep telefonu ile maça giriş" özelliğini kullanabilir veya stadyum gişelerinden Tek Girişlik Pass Card alarak stadyuma giriş yapabilirsiniz. Eğer Passolig Kartınızı kaybettiyseniz veya çaldırdıysanız ve yeni kartınız henüz ulaşmamışsa Passo Mobil uygulamasını ya da stadyum gişelerinden 15 TL karşılığında alabileceğiniz Tek Girişlik Pass Kart ile maça girebilirsiniz.

Passolig Kartınız olmadan stadyuma girmek mümkün değildir. 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun gereği, stadyumlara Passolig Kartı olmadan giriş yapılamamaktadır. Maç biletlerinizi www.passo.com.tr sitesi, Passo Mobil Uygulaması, N Kolay İşyerleri ve N Kolay İşlem Merkezlerinden satın alabilirsiniz.

Bir Passolig ile sadece sahibi girebilir, başka bir kişi ile aynı Passolig'i kullanarak stadyuma giriş yapamazsınız. Ancak bir kişi, kendisi dahil toplam beş kişi adına bilet satın alabilir; fakat bu kişilerin tamamının Passolig Kart sahibi olmaları gerekmektedir.

Maçlara kaç yaş altı ücretsiz girebilir sorusuna gelince, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararıyla kadınlar ve 16 yaş altı çocuklar Spor Toto Süper Lig maçlarına ücretsiz girebilmektedir. Ayrıca maçlara HES kodu sorgulaması yapılmadan seyirci alınacağı ve 12 yaş sınırının kaldırıldığı da belirtilmektedir.

PCR testi veya aşı kartı ibrazı şartıyla FIFA, UEFA ve diğer ülke futbol federasyonları mensupları ve misafirleri protokol tribünlerine girebilirler. Stada ise şemsiye ile girmeniz mümkün değil; çünkü şemsiye gibi belirli eşyalar stadyuma alınmamaktadır. Bozuk para, şarj aleti, powerbank, deodorant ve parfüm şişeleri, kırtasiye malzemeleri, fotoğraf makinası, kamera, öz çekim çubukları, elektronik sigara gibi eşyalar da stadyuma alınmayacaklar arasındadır.

Geri