Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Passat kac yilina kadar uretilecek?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Passat kaç yılına kadar üretilecek?​

Autocar’ın haberine göre Volkswagen Passat’ın üretimi 2022’nin hemen öncesinde sonlandırıldı. Artık Avrupa’da Passat Sedan satışı yapılmıyor. Station Wagon gövde tipi ise biraz daha yaşayacak.

Passat ne kadar yakar 2022?​

Passat ne kadar yakar 2022?
2022 Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG Business İnceleme Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 59 litrelik deposu ile şehir içinde 4.60 lt/100km, şehir dışında 3.90 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 4.10 lt/100km sahiptir.

2022 Passat kaç beygir?​

2022 Passat kaç beygir?
2022 Passat modelinde 1,5 litre TSI ACT 150 beygir otomatik vitesli ve 2,0 litre TDI SCR 150 beygir otomatik vitesli iki farklı motor seçenek bulunuyor. Otomobil, 4 silindir 16 V TSI benzinli motor ve 4 silindir 16 V dizel TDI CR motor özellikleri ile satış listelerinde yerini aldı.

Volkswagen Passat artık üretilmeyecek mi?​

Türkiye’de hayli popüler bir model olan Volkswagen Passat sedan ile ilgili beklenen haber geldi. Autocar, Passat sedanın Avrupa’daki üretimi ve satışının sona erdiğini duyurdu.

2022 Passat çıkacak mı?​

2022 Passat çıkacak mı?
Doğuş Otomotiv Volkswagen Binek Otomobil yönetimi tarafından gelen konuyla ilgili resmi bilgiler şöyle: “Passat modelinin satışı 2022 yılında da devam ediyor.

2023 te Passat üretimi olacak mı?​

2023 te Passat üretimi olacak mı?
D segmenti sedan otomobilin üretimi 2023 yılında şirketin Bratislava, Slovakya’daki üretim tesisine devredilecek. Bilindiği gibi tamamen yeni Volkswagen Passat’ın Türkiye’de kurulacak fabrikada üretileceği açıklanmış ancak sonrasında bu fabrikanın yapımı iptal edilmişti.

Passat 1 km de ne kadar yakar?​

D Segment içinde bulunan Volkswagen Passat, Dizel yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 59 litrelik deposu ile şehir içinde 4.60 lt/100km, şehir dışında 3.80 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 4.10 lt/100km sahiptir.

1.5 TSI Passat ne kadar yakar?​

1.5 TSI Passat ne kadar yakar?
Yakıt Kapasitesi 59 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.6 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.3 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.1 lt.

Yeni Passat 2022 ne zaman çıkıyor?​

Yeni Passat 2022 ne zaman çıkıyor?
Doğuş Otomotiv Volkswagen Binek Otomobil yönetimi tarafından gelen konuyla ilgili resmi bilgiler şöyle: “Passat modelinin satışı 2022 yılında da devam ediyor. Çip krizi sebebiyle üretici firma ile 2022 ve 2023 yılı planlaması tam olarak netleşmedi. Henüz Passat üretiminin bitiş tarihi resmi olarak belli değil.

2022 Passat gelecek mi?​

Volkswagen Passat’ın üretiminin sonlanmasına ilişkin resmi bir tarih henüz belli değil. Çip krizi nedeniyle üretici firma ile 2022 ve 2023 planlaması da hala netleşmedi. Ancak buna karşılık Passat modelin Türkiye’de 2022 yılında da satışının devam edeceğini söyleyebiliriz.”

Passat neden artık üretilmeyecek?​

Passat neden artık üretilmeyecek?
Bu harekete gerekçe olarak; Alman şirketin artık elektrikli Model üretimine ağırlık verme gelecek hedefi gösteriliyor. Volkswagen, 2025 yılına kadar toplamda 1,5 milyon tamamen elektrikli otomobil üretmeyi amaçlıyor.

Passat kasa ne zaman değişecek?​

Passat kasa ne zaman değişecek?
VW Passat ünlü modeli için 2022 son üretim yılı olacak. 2022 model yılı, Passat’ın son yılı olacak ve bir Sınırlı Üretim modeli uygulanacak. Volkswagen Passat 2022’den sonra resmen ölü bir model haline gelecek.

2022 Passat Türkiye’ye gelecek mi?​

Otoajanda.com olarak konunun en önemli ayağı olan Doğuş Otomotiv Volkswagen Binek Türkiye ile de temas kurduk. Doğuş Otomotiv Volkswagen Binek Otomobil yönetimi tarafından gelen konuyla ilgili resmi bilgiler şöyle: “Passat modelinin satışı 2022 yılında da devam ediyor.

2022 Passat nasıl olacak?​

2022 Passat nasıl olacak?
2022 yeni Passat dış tasarımda benzersiz 15 kollu, 18 inç alüminyum alaşım jantlar içeriyor. Ayrıca modelde dikkat çeken siyah ayna kapakları bulunuyor. Modelin iç tasarımında ise özel koltuk etiketleri bulunur. Birinde “1 of 1973” (VW’nin üreteceği Sınırlı Üretim sayısı) yazıyor.

Passatın üretimi neden durdu?​

Passatın üretimi neden durdu?
PASSAT SEDAN NEDEN SON BULDU? Wolkswagen, Passat’ın üretimine 2023 yılında son vermeyi daha önceden planlıyordu. Ancak Alman üretici, Passat Variant’ın daha fazla satması ve elektrikli araç stratejisi nedeniyle Passat sedanın üretimine daha erken son verme kararı aldı.

Volkswagen Passat'ın üretiminin ne zaman biteceği ve geleceği hakkında birçok soru ve bilgi paylaşılmış. İşte bir göz atalım:

- Autocar'a göre, Avrupa'da Passat Sedan satışı sonlandırılmış ve station wagon gövde tipi bir süre daha devam edecek.
- 2022 Passat modelinde 1,5 litre TSI ACT 150 beygir otomatik vitesli ve 2,0 litre TDI SCR 150 beygir otomatik vitesli olmak üzere iki farklı motor seçeneği bulunmaktadır.
- Passat 2022'nin sunduğu tüketim değerleri şu şekildedir: Şehir içinde 4.60 lt/100km, şehir dışında 3.90 lt/100km, ortalama tüketimde ise 4.10 lt/100km.
- Türkiye'de popüler olan Passat sedanın Avrupa'daki üretimi ve satışının sona erdiği bildirilmiştir.
- 2022 ve 2023 yıllarındaki Passat üretimiyle ilgili tam netlik olmadığı belirtilmiş, ancak 2023 yılında D segmenti sedan otomobilin Slovakya'daki fabrikada üretileceği açıklanmıştır.
- Passat'ın tüketim değerleri de belirtilmiş olup yaklaşık olarak şehir içinde 4.60 lt/100km, şehir dışında 3.80 lt/100km, ortalama tüketimde ise 4.10 lt/100km olarak görülmektedir.
- 2022 Passat modelinin şehir içi tüketimi 6.6 lt, şehir dışı tüketimi 4.3 lt ve karma tüketimi ise 5.1 lt olarak belirtilmiştir.
- Passat'ın üretiminin sonlanmasının sebebi olarak, Volkswagen'in elektrikli araç üretimine odaklanma kararı ve 2025 yılına kadar 1,5 milyon tamamen elektrikli araç üretme hedefi gösterilmektedir.
- VW Passat'ın 2022 model yılı, son üretim yılı olacak ve sınırlı üretim modeli uygulanacaktır. 2022 sonrasında Passat resmen ölü bir model haline gelecektir.
- 2022 Passat modelinin Türkiye'ye gelip gelmeyeceği hakkında net bir bilgi verilmemiş, ancak 2022 yılında satışının devam edeceği belirtilmiştir.
- Yeni Passat 2022'nin dış tasarımında benzersiz 15 kollu 18 inç alüminyum alaşım jantlar ve siyah ayna kapakları bulunmaktadır. İç tasarımda ise özel koltuk etiketleri ve sınırlı üretim sayısını belirten detaylar mevcuttur.
- Passat sedanın üretiminin erken sonlandırılma nedeni olarak Passat Variant'ın daha fazla satması ve elektrikli araç stratejisi gösterilmektedir. Volkswagen, bu kararı alırken elektrikli araçlar üzerindeki odaklanmayı da dikkate almıştır.

Geri