- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Passat B6 kasa hangi yıllar?
B6 Passat, ilk olarak Mart 2005’te Cenevre Otomobil Fuarı’nda gösterildi ve aynı yıl Avrupa’da piyasaya sürüldü. Selefinin aksine, B6 Passat artık platformunu Audi’nin eşdeğer modeli (Audi A4) ile paylaşmıyordu.Passat B5 hangi yıllar?
Passat B5.5(2001-2005) Ayrıca ilk kez Passat’ta 4.0 V8 motor kullanıldı.
Passat sahibi kimdir?
Passat B6 kasa hangi motor tutuluyor?Volkswagen Passat B6 Motor Seçenekleri 2.0 TDI modeli mevcut motor seçenekleri arasında en çok tercih edilen ve en sevilen motor seçeneği olabilir.
B8 kasa ne zaman çıktı?
– B8 kasa 100 kg daha hafif olacak. – Surround-View (Çepeçevre Kamera) da olacak. – Ağustos 2014’te piyasaya çıkacak!B5 5 kaç model?
Türkiye’de Passat B5 ve motor seçenekleri Ülkemizde de çok sevilen Passat B5 ve makyajlı versiyonu Passat B5.5 kasalar hala geniş bir hayran kitlesine sahip. 1996-2005 arasında üretilmiş ve neredeyse çeyrek asırlık bir model olmasına rağmen de hala ikinci elde değerini koruyor gibi görünüyor.
Passat nereden çekişli?
Önden çekişlidir. VAG bünyesinde olan Audi, Skoda, Seat ve VW hep önden cekislidir, 4Motion veya Quattro Modelleri haric onlarda 4 cekerdir ve Haldex Sistemi vardir. buradaki drive kelimesinin türkçesi “çekiş”tir. Passatınızda önden motorlu önden çekişlidir.Passat üretimi neden durdu?
PASSAT SEDAN NEDEN SON BULDU? Wolkswagen, Passat’ın üretimine 2023 yılında son vermeyi daha önceden planlıyordu. Ancak Alman üretici, Passat Variant’ın daha fazla satması ve elektrikli araç stratejisi nedeniyle Passat sedanın üretimine daha erken son verme kararı aldı.
Passat neden bu kadar tutuluyor?
Geniş iç hacmi ve yükleme alanı ile ailelerinde tercihi olma konusunda oldukça iddialı bir modeldir. Motor performansı, yakıt tüketimi, malzeme kalitesi, yedek parça ve servis ağı gibi konularda Passat her zaman ulaşılabilir ve kabul edilebilir dinamikleri sunmuştur.B6 kasa Passat alınır mı?
B6 kasa, içi geniştir ( Passatlar zaten geniş ) konforu iyidir uzun yolda yormaz. Ben arıza problem yaşamadım. Bakımlarını düzenli yetkilide yaptırdım. Ben ilk sahibinden aldım, km si zaten 30bin falandı baya baya düşüktü, sattığımda 90 bin km ye gelmişti.
Passat B6 kaç hava yastığı var?
Benimki 2010 b6 trend. 2 ön 2 yan 2 de direklerde hem ön hemde arka camı içine alan perde hava yastığı var. toplamda 6 adet.B8 ne demek?
atlantic fokker b8 olarak bilinen, iki alt modele sahip olan, 1924 yılında üretilip günümüzde hala üretimi devam eden, amerikan hava kuvvetleri * tarafından kullanılan ağır bombardıman uçağı *…