AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Parmesanlı Ve Mantarlı Fettucini Alfredo

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Parmesanlı Ve Mantarlı Fettucini Alfredo Tanımı İçin Malzemeler
1 paket fettucini makarna
1 paket porcini mantarı
150 gram becel tereyağı severlere
100 gram parmesan
Tuz, taze çekilmiş karabiber

Parmesanlı Ve Mantarlı Fettucini Alfredo Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Makarnanızı kaynar suda 6 dk kadar haşlayın. Haşladığınız makarnanın suyunu bir ölçüsünü kenara ayırın.
Ayrı bir tencerenin içerisine 100 gram kadar becel tereyağı severlere eritin.
İçerisine mantarları ekleyip hafif renkleri dönene kadar pişirin.
İçerisine makarnayı ve bir ölçü makarna suyunu ek edin. (1 çay bardağı kadar).
Üzerine rendelemiş olduğunuz parmesan peynirini ek edip karıştırın. (makarnanın kırılmaması ve yumuşamamasına dikkat edin)
Tuzu ve karabiberi de ek edip servise hazır hale getirin.
Parmesanlı Ve Mantarlı Fettucini Alfredo Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst