- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Paribu 18 yaş sınırı var mı?
Açıkçası sadece 100-200 liralık dogecoin almak istiyorum. Paribu uygulamasını indirdim üye oldum ancak kripto para satın almak için kimlik onayı ve 18 yaşından büyük olunması gerektiği yazıyor.BtcTurk 18 yaş sınırı var mı?
BtcTurk, herhangi bir nedenle sahibinin 18 yaşından küçük olduğunu tespit ettiği veya 18 yaşından küçüklerce kullanıldığından şüphe ettiği Kullanıcı hesaplarını ihbarsız olarak sonlandırma/askıya alma hakkına sahiptir.
18 yaşından küçükler nasıl Coin alınır?
Toplam 1 Cevap. 18 Yaşından küçükseniz kripto para cüzdanı açmak kolay ancak para yatırmak zor. Çünkü kimlik onayı istiyorlar ve 18 yaşından küçük olduğunuz için maalesef kripto para alamıyorsunuz.
Binance +18 mi?
kaç yaşında başvuruyorsun Binance var başvuranın geçerli yaşı için Binance bu, reşit olma yaşına ulaşmış bir kişi olmalı veya 18 yaşında veya daha büyük olmalı Bu nedenle 18 yaşından küçükler başvuramaz.Papara da yaş sınırı var mı?
Papara Card’a sahip olmak ve kullanmak için yaş sınırı 13’tür. Ücretler Nelerdir? Kartınız ile yapacağınız tüm alışverişler ücretsizdir.
18 Yaş Altı borsa hesabı açabilir mi?
Küçük bir çocuğa hesap açılabiliyor mu? Elbette. Vasi hesap açabiliyorsunuz.
Coinbase +18 mi?
En az 18 yaşında olduğumu beyan ederim ve Kullanıcı Sözleşmesi ile Gizlilik Politikası sözleşmelerini kabul ediyorum.
Coinbase 18 yaş altı kullanabilir mi?
Binance de yaş sınırı var mı?
3.5.1. Platform sadece Türkiye Cumhuriyeti’nde ikamet eden gerçek kişilere hizmet vermektedir. 3.5.2. Bu sözleşme ile 18 yaşından büyük ve fiil ehliyetine sahip olduğunuzu beyan ve taahhüt etmektesiniz.Binance kaç yaş için?
5 yıl (2017)Binance / Yaş
13 yaşında Papara kullanabilir mi?
Papara Card’a sahip olmak ve kullanmak için yaş sınırı 13’tür.
Papara Kart 18 yaş altı nasıl alınır?
Ön ödemeli kart larda yaş sınırı 13 tür. 13 yaşınıza girdiğiniz güne girdiğiniz anda başvurma hakkınız başlar. Yaş sınırı 13 tür. Zaten 13 yaş altı istese de başvuramıyor.18 Yaş Altı yatırım yapılabilir mi?
Her borsa sitesi sizin 18 yaşını doldurmadan hesap açmanızı yasaklamıştır.
Çocuklara borsa hesabı açılabilir mi?