AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Parasutten atlama ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Paraşütten atlama ne kadar?​

2020 yılında 450 TL olan Fethiye paraşütle atlama fiyatı, 2021 yılında 600 TL’dir.

Paraşüt eğitimi ne kadar?​

Yamaç paraşütü başlangıç eğitimini başarı ile bitirmiş öğrenciler paramotor ile uçuş eğitimine geçebilir. Eğitim süresi yaklaşık 1 haftadır. Motorlu yamaç paraşütü ile eğitim ücreti ise 4000 TL (fiyata dahil olanlar, motorlu uçuş eğitimi.

Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi kaç seviye?​

Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi kaç seviye?
Yamaç paraşütü eğitimleri ve pilotaj seviyesi, faklı kuruluşlarca değişik isimlerde adlandırılmakla birlikte genelde dört aşama/seviyeden oluşur. Bu seviyeler Başlangıç Pilotu (P2), Kulüp Pilotu (P3), Pilot (P4) ve Deneyimli Pilot (P5) olarak adlandırılır.

Yamaç paraşütü eğitimi ne kadar sürer?​

Yamaç paraşütü eğitimi ne kadar sürer?
Yamaç Paraşütü P5 Sertifikası (Deneyimli Pilot) Bir uçuşta en az 15 km uçuş yapması gerekmektedir. 15 km altı uçuş mesafeleri sayılmaz. Kurs süresi ortalama 20 gün sürer.

Why choose skyskydive Pretoria for tandem skydiving?​

Skydive Pretoria boasts South Africa’s hottest freefall photographers, who will capture the entire experience on digital cameras, to be edited onto a video for you. Safety is our Number 1 Priority! In order to make a tandem skydive, please check that you meet the requirements.

How old do you have to be to skydive?​

If you are potty trained, you will be allowed in the tunnel. Too Old For Skydiving? You need to be 18 years old to skydive in the United States, and only 3 years old to fly in the wind tunnel. But some people wonder if they’re too OLD to skydive…

What is indindoor skydiving?​

What is indindoor skydiving?
Indoor skydiving is the modern way to experience freefall! Great for kids, parties, or to develop your freefall skills! Wing-suiting requires special skills in altitude awareness, body positioning, and ability to deploy a parachute quickly….

What is a tandem jump?​

What is a tandem jump?
Tandems are the quickest, safest way to introduce you to freefall. After only a few minutes of instruction, you are ready to do a tandem jump. You will enjoy a 10 minute scenic ride up to the dizzying height of 11,000 ft above ground level, where you will exit the aircraft attached by harness to your instructor.

Fethiye'de 2020 yılında paraşütle atlamanın fiyatı 450 TL iken, 2021 yılında 600 TL'ye yükselmiştir.

Yamaç paraşütü başlangıç eğitimini başarıyla tamamlayanlar, paramotor ile uçuş eğitimine geçebilirler. Motorlu yamaç paraşütü eğitim ücreti ise 4000 TL'dir ve bu fiyata motorlu uçuş eğitimi dahildir. Eğitim süresi yaklaşık 1 hafta sürmektedir.

Yamaç paraşütü eğitim seviyeleri genellikle dört aşamadan oluşur ve bu aşamalar; Başlangıç Pilotu (P2), Kulüp Pilotu (P3), Pilot (P4) ve Deneyimli Pilot (P5) olarak adlandırılır.

Yamaç Paraşütü P5 Sertifikası (Deneyimli Pilot) için bir uçuşta en az 15 km uçuş yapılması gerekmektedir. Kursun genel süresi ise yaklaşık 20 gün olmaktadır.

Diğer konular hakkındaki bilgiler İngilizce olduğu için detaylı cevap veremiyorum. Yardımcı olmamı istediğiniz başka bir konu varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri