Pankek Tanımı İçin Malzemeler
1,5 su bardağı un
1 su bardağı süt
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilya
1 paket hamur kabartma tozu
Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurtalarla şekeri güzelce çırpın.
Un, süt, kabartma tozu, vanilyayı üstüne ekleyip hoş bir karışım haline getirin.
Bir çorba kaşığı yardımıyla tavaya koyup pankeklerinizi kızartın.
Her seferinde tavayı yağlamayı unutmayın pankekler yanmasın. Afiyet olsun
Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1,5 su bardağı un
1 su bardağı süt
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilya
1 paket hamur kabartma tozu
Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurtalarla şekeri güzelce çırpın.
Un, süt, kabartma tozu, vanilyayı üstüne ekleyip hoş bir karışım haline getirin.
Bir çorba kaşığı yardımıyla tavaya koyup pankeklerinizi kızartın.
Her seferinde tavayı yağlamayı unutmayın pankekler yanmasın. Afiyet olsun
Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı