Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Panel kapilar hangi boya ile boyanir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.238
Çözümler
4
Tepkime puanı
1
Puan
38

Panel kapılar hangi boya ile boyanır?​

Panel kapılarınızı parlak bir yağlı boya ile boyamak istiyorsanız parlak yağlı boya kullanabilirsiniz. Ayrıca, mat ve yarı mat yağlı boyalarla da panel kapılar boyanabilir. Yarı-mat yağlı boyalar sentetik panel kapı boyalarına görünüm olarak da çok yakındır.

2 5 lt panel kapı boyası kaç kapı boyanır?​

2 5 lt panel kapı boyası kaç kapı boyanır?
Dekoratif son kat özel sentetik amerikan kapı boyası Her türlü mdf, kaplama, masif gibi ahşap yüzeylerde uygulanır. Özellikle panel kapı uygulamaları için formüle edilmiştir. 2.5 lt bir boya ortalama 6 kapı boyamaktadır. Listelenen fiyat 27 Aralık 2021 tarihine kadar geçerlidir.

Panel kapı boyası suya dayanıklı mı?​

Suya Ve Evdeki Kimyasallara Karşı Dayanıklıdır. Su Bazlı Olması Nedeni İle Rahatsız Edici Bir Kokusu Yoktur Ve ÇEvre Dostudur. Uygulanacak YÜZeyler. Amerikan Panel Kapılarda, Masif Ahşap Kapılarda, Kaplamalı Ahşap Kapılar ÜZerine Uygulama ÖNerilir.

Eski vernikli kapılar nasıl boyanır?​

Eski vernikli kapılar nasıl boyanır?
Yağlı Boya İle Vernikli Kapıyı Beyaza Boyama Aşamaları
- Yüzeyde vernik varsa, hafifçe zımpara yapıp kapının pürüzlü olmasını sağlayın.
- Zımparadan sonra, çıkan tozu nemli bez ile silin.
- 1 kat sentetik astar uygulayın.
- 24 saat sonra yağlı boyanızı yapın. 24 saat sonra son kat yağlı boyanızı yapın.
1 kg boya ile kaç kapı boyanır?​
İşte 1 kg yağlı boya ile kaç kapı boyanır sorusunun cevabı 1 kg yağlı boya ile 1/10 tiner boya ölçeğinde 3 veya 4 kapı çift kat boyanabilmektedir.

Su bazlı panel kapı boyası nerelerde kullanılır?​

Su bazlı panel kapı boyası nerelerde kullanılır?
Permolife Su Bazlı Amerikan Kapı Amerikan panel kapılarda ve her türlü ahşap yüzeylerde kullanılabilir. Her türlü ahşap yüzeye mükemmel yapışır ve örtücülük gücü yüksektir. Çatlama, kabarma, dökülme yapmaz ve uygulandığı yüzeyde ahşabın doğal dokusunu gösterir.

Amerikan kapı boyası kaç saatte kurur?​

Kuruma Süresi Katlar arası bekleme süresi min 2 saattir.Tam kuruma süresi min.24 saattir.
 
Panel kapıları boyamak için farklı boya seçenekleriniz var. Parlak yağlı boya, mat yağlı boya ve yarı mat yağlı boya gibi seçeneklerle panel kapılarınızı boyayabilirsiniz. Özellikle panel kapılar için formüle edilmiş olan yarı-mat yağlı boya, sentetik panel kapı boyalarına oldukça benzer bir görünüme sahiptir.

2.5 litrelik bir panel kapı boyası ile ortalama 6 kapı boyayabilirsiniz. Özellikle dekoratif son kat özel sentetik amerikan kapı boyası, çeşitli ahşap yüzeyler için uygundur ve genellikle panel kapı uygulamaları için özel olarak formüle edilmiştir.

Panel kapı boyası genellikle suya ve evdeki kimyasallara dayanıklıdır. Su bazlı olmaları sayesinde rahatsız edici bir koku içermezler ve çevre dostudurlar. Bu boya türü genellikle Amerikan panel kapılarında, masif ahşap kapılarda ve kaplamalı ahşap kapılarda kullanım için önerilir.

Eski vernikli kapıları boyamak istiyorsanız öncelikle yüzeydeki verniği hafifçe zımparalamanız ve pürüzlü hale getirmeniz gerekmektedir. Daha sonra yüzeyi nemli bir bez ile temizleyip sentetik astar uygulamanız gerekmektedir. 24 saat sonra yağlı boyanızı uygulayarak kapının yenilenmesini sağlayabilirsiniz.

1 kilogram yağlı boya ile 1/10 tiner boya ölçeğinde 3 veya 4 kapı çift kat boyanabilir. Bu ölçekle hesaplandığında 1 kg yağlı boya oldukça geniş bir alanı kaplayabilir.

Su bazlı panel kapı boyası genellikle Permolife Su Bazlı Amerikan Kapı olarak adlandırılan ürünlerdir. Bu boya türü Amerikan panel kapılarında ve diğer ahşap yüzeylerde kullanılabilir. Yapışma gücü yüksek olan bu boya çatlama, kabarma veya dökülme yapmaz ve ahşabın doğal dokusunu göstermeye yardımcı olur.

Son olarak, Amerikan kapı boyasının kuruma süresi katlar arasında en az 2 saat beklemeyi gerektirir ve tam kuruma süresi en az 24 saattir. Boyama işleminden önce bu kuruma sürelerini dikkate almanız önemlidir.
 
Geri
Üst