AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Pandemi yardiminin ciktigini nasil ogrenebilirim?

Editör

Yeni Üye

Pandemi yardımının çıktığını nasıl öğrenebilirim?​

E-Devlet üzerinden 1000 TL sosyal yardım parası sorgulamak için aşağıdaki bağlantı üzerinden e-Devlet hesabınıza giriş yapın. Daha sonra arama butonu üzerinden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasından “Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama” bölümüne gelin. Daha sonra sorgulamak için butona tıklayın.

Yardım sonuçları nereden öğrenilir?​

Vatandaşlar e-Devlet sistemi üzerinden sosyal yardım talebinde bulunabiliyor. Sosyal yardım parası sonuç sorgulamaları da e-Devlet ile takip edilebiliyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan 1000 TL’lik nakdi ücret ödemeleri sürüyor.

E-Devlet pandemi destek süreç devam ediyor ne demek?​

E-Devlet pandemi destek süreç devam ediyor ne demek?
Pandemi süreç devam ediyor ibaresi, değerlendirme sürecinde işleminizin sırada yer aldığı ve değerlendirme kıstasına alınacağı anlamına geliyor. Sürecin uzun sürmesi halinde bağlı bulunulan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aranarak bilgi alınabilir.

Pandemi başvurusunu nereden takip edebilirim?​

Pandemi başvurusunu nereden takip edebilirim?
SOSYAL YARDIMLAŞMA BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR? AÇSHB Pandemi Sosyal Destek Faz-3 Başvuruları, e-Devlet üzerinden “T.C. Kimlik Numarasının” son hanesine göre alınmaya başlanmıştır. Başvuru süreçleri e-devlet üzerinden takip edilebilecektir.

Sosyal yardım onaylandığını nasıl öğrenebilirim?​

E-Devlet üzerinden 1100 TL sosyal yardım parası sorgulamak için aşağıdaki bağlantı üzerinden e-Devlet hesabınıza giriş yapın. Daha sonra arama butonu üzerinden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasından “Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama” bölümüne gelin. Daha sonra sorgulamak için butona tıklayın.

Pandemi destek sonucu uygun ne demek?​

Öncelikle başvuru sürecinde uygun ibaresinin olması sizin bu yardımı her halükarda alacak olmanızdır. Yani siz aslında 1100 TL’yi almaya hak kazandınız. Ancak bu yazıyı görür görmez soluğu hemen PTT şubelerinde almadan öncelikle beklemelisiniz.

Pandemi Sosyal Destek başvuru sonucu uygun ne demek?​

Pandemi Sosyal Destek başvuru sonucu uygun ne demek?
Öncelikle başvuru sürecinde uygun ibaresinin olması sizin bu yardımı her halükarda alacak olmanızdır. Yani siz aslında 1100 TL’yi almaya hak kazandınız.

Alo 183 Sosyal Destek başvurusu ve takibi nedir?​

Alo 183 Sosyal Destek başvurusu ve takibi nedir?
AA muhabirinin Bakanlık yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Alo 183 Sosyal Destek Hattı aracılığıyla aile, kadın, çocuk, engelli, yaşlı, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarına yönelik hizmetlere ilişkin çağrılar üzerinden, 7 gün 24 saat çalışma esasına göre rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunuluyor.

SED yardım ödemeleri nereden alınır?​

İl Müdürlüğü veya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüklerine şahsen, dilekçeyle ve e -devlet üzerinden elektronik ortamda başvuru yapılabilir.

Merhaba,

Pandemi yardımının çıktığını öğrenmek için E-Devlet üzerinden yapabileceğiniz birkaç adım bulunmaktadır. İlk olarak, E-Devlet hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonra arama butonunu kullanarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasına gidip "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" bölümüne ulaşabilirsiniz. Bu bölüme girdikten sonra sorgulama işlemini gerçekleştirmek için belirtilen adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca, sosyal yardım sonuçlarını da yine E-Devlet sistemi üzerinden takip edebilirsiniz. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine sağlanan 1000 TL tutarındaki nakdi yardım ödemeleri hakkında bilgi alabilir ve başvurunuzun durumunu buradan kontrol edebilirsiniz.

"E-Devlet pandemi destek süreç devam ediyor ne demek?" şeklindeki sorunuzda ise bu ifadenin, değerlendirme sürecinde başvurunuzun sırada olduğunu ve değerlendirmeye alınacağını ifade ettiğini belirtmek isterim. Bu durumda sürecin uzaması durumunda bağlı bulunduğunuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile iletişime geçerek durumunuzu öğrenebilirsiniz.

Pandemi başvurusunu takip etmek için ise e-Devlet üzerinden "T.C. Kimlik Numarasının" son hanesine göre yapılan alımları takip edebilirsiniz. Başvuru süreçlerini e-Devlet üzerinden kolayca izleyebilirsiniz.

Son olarak, Sosyal yardımın onaylandığını öğrenmek için yine E-Devlet üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. Verdiğiniz adımları takip ederek başvurunuzun sonucunu ve onayını öğrenebilirsiniz.

Umuyorum ki bu bilgiler sorularınıza yardımcı olmuştur. Başka bir sorunuz varsa da çekinmeden sorabilirsiniz.

Geri