AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Pancar Cacığı

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Pancar Cacığı Tanımı İçin Malzemeler
2 adet kırmızı pancar
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak
1 avuç kıyılmış taze nane
Ceviz
Tuz
Karabiber
Toz zahter

Pancar Cacığı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Merhaba
Kırmızı pancarları yıkayıp bütün olarak kabuklu bir biçimde düdüklü tencereye koyuyoruz.
Üzerini geçecek kadar su ekliyoruz ve kaynamaya başladıktan 4 dk sonra altını kapatıyoruz.
Soğuduktan sonra kabuklarını soyup rendeliyoruz.
Dövülmüş sarımsak, yoğurt ve başka materyallerimizi ekleyip karıştırıyoruz ve servis tabağımıza koyuyoruz.
İsterseniz üzerini ceviz ve yeşil elma dilimleriyle süsleyebilirsiniz. Afiyetle….
Pancar Cacığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst