AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Pamukkale Universitesi Kinikli Kampusu hangi ilcede?

Editör

Yeni Üye

Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsü hangi ilçede?​

Pamukkale Üniversitesi’ni Nerededir? Pamukkale Üniversitesi ve aynı zamanda Pamukkale Üniversite Hastanesi’nin konumu neresidir veya Pamukkale Üniversitesi nerededir diye sorarsak kısaca ‘Denizli ilinin Kınıklı mevkilisinde yer alır’ diyebiliriz.

Denizli üniversite hangi semtte?​

Pamukkale Üniversitesi 37.743015 enlem ve 29.104900 boylamda yer almaktadır. Semt/Mah olarak Çamlaraltı Mh. ve Denizli Merkez ilçesine bağlıdır.
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi hangi bölümler var?​
BİLGİ İÇİN
BÖLÜM | POLİK. SEKRETER TEL | YATAKLI SERVİS TEL
AĞIZ, DİŞ VE ÇENE SAĞLIĞI | 296 42 00-296 42 19 |
AİLE HEKİMLİĞİ | 296 54 85 |
ANESTEZİ VE REANİMASYON | 296 47 60 | 296 63 28 -296 55 68
BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ | 296 54 85 | 296 67 60

Pamukkale Üniversitesi öğrenci kartı nereden alınır?​

Pamukkale Üniversitesi öğrenci kartı nereden alınır?
C: Öğrenci, Pusula Bilgi Sisteminden girerek Öğrenci Kartı İstek Belgesi, Kart Kayıp (Zayi) Belgesi ve Kimlik Kartı Başvuru Belgesini çıkartarak Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gelmeleri gerekmektedir.

Pamukkale Üniversitesi kaç kampüsü var?​

Pamukkale Üniversitesi kaç kampüsü var?
Pamukkale Üniversitesi
Doktora öğrencileri | 763
Akademik birimler | 17 fakülte 6 enstitü 3 yüksekokul 17 meslek yüksekokulu 40 Araştırma ve Uygulama Merkezi
Konum | Denizli, Türkiye
Yerleşke | Kınıklı Yerleşkesi

Pamukkale Üniversitesi merkeze yakın mı?​

Pamukkale Üniversitesi’nin Denizli merkezde yer alan 18.000m2’si açık, 265.750 m2’si kapalı olmak üzere toplam 283.750 m2 alanda eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürdüğü Kınıklı Yerleşkesi’nde 24 saat boyunca öğrencilerin hizmetine açık modern bir kütüphane, ders dışında sportif faaliyetlerde bulunabilecekleri kapalı …

Denizli Pamukkale arası kaç kilometredir?​

Denizli Pamukkale Otobüs Bileti
En Ucuz Sefer | | 1102 km
Denizli – Pamukkale Arası Kaç Saat | 14sa 41dk | 3
En Çok Sefer Yapan Firma | | 0
Prof Dr Semin Melahat Fenkçi kimdir?​
Doç. Dr. Semin Melahat Fenkci Dahiliye – İç Hastalıkları, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları uzmanıdır.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Randevu nasıl alınır?​

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Randevu nasıl alınır?
Hafta içi 08:00 – 17:00 saatleri arasında (0258) 296 6000 nolu telefonumuzu arayıp 81’i tuşlayarak detaylı bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Denizli öğrenci kartı nereden alınır?​

Denizli öğrenci kartı nereden alınır?
Denizli Öğrenci Kartı vize işlemlerinizi Özel İdare Kart Dolum Merkezimiz (Eski Öğretmen Evi karşısı), Bayramyeri Kart Dolum Merkezimiz (Bayramyeri Meydanı),Denizli Büyükşehir Belediyesi Kart Dolum Merkezimiz (Büyükşehir Belediyesi giriş katı) ve Otogar Kart Dolum Merkezimiz’nden (Otogar otobüs girişi yanı) kolaylıkla …

Pamukkale Üniversitesi kaç fakülte var?​

İlerleyen yıllarda fiziki altyapı, araştırma faaliyetleri, akademik ve idari personel sayısı ve niteliği bakımında gelişimini sürdüren Pamukkale Üniversitesi, şu an 17 fakülte, 17 meslek yüksekokulu, 6 enstitü, 2 yüksekokul ve 39 araştırma merkezi ve 3 laboratuvar ile eğitim-öğretim-araştırma faaliyetlerini …

Denizlide kac tane üniversite var?​

Denizli şehri, Türkiye’nin Ege Bölgesinde yer almaktadır. Nüfusu yaklaşık olarak 1.027.782’dir. Denizli’de 1 adet üniversite bulunmaktadır.
Pamukkale Üniversitesi Denizli merkezde mi?​

Pamukkale Üniversitesi Pamukkale arası kaç km?​

Pamukkale Üniversitesi Pamukkale arası kaç km?
Karayolu İle Ulaşım Şehir içi ulaşım otobüs ve minibüsler ile kolaylıkla sağlanmaktadır. Pamukkale Üniversitesi ile otogar arası yaklaşık 6,5 km ve 10 dakikalık mesafededir. Güncel otobüs saatlerine ve bilgilerine buradan anlık olarak ulaşabilirsiniz.

Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsü, Denizli iline bağlı bir ilçe olan Kınıklı'da bulunmaktadır. Üniversite bu bölgede eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Pamukkale Üniversitesi, Kınıklı Yerleşkesi'nde bulunmaktadır ve Denizli il merkezine bağlı Çamlaraltı Mahallesi'nde konumlanmıştır. Kampüs, geniş bir alana yayılmış olup modern kütüphanesi ve çeşitli eğitim olanakları ile öğrencilere hizmet vermektedir.

Pamukkale Üniversitesi, toplamda bir kampüsten oluşmaktadır ve Kınıklı Yerleşkesi'nde faaliyet göstermektedir. Üniversite bünyesinde birçok fakülte, enstitü, yüksekokul ve araştırma merkezi bulunmaktadır. Denizli il merkezine ise 6,5 km mesafede yer almaktadır.

Eğer Pamukkale Üniversitesi hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak isterseniz, aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz:

Herhangi bir sorunuz olursa memnuniyetle yanıtlarım.

Geri