- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Pamukkale tıp akredite mi?
Geçtiğimiz 6 yıl boyunca Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (TEPDAD)’ın akredite şartlarını sağladığını belgeleyen akredite belgesi ile tıp eğitimi veren Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi, önümüzdeki 6 yıl içinde akredite belgesi almaya uygun görüldü.Okul eğitimi akreditasyonu ne demek?
Akreditasyon belgesi; eğitim kurumlarının proje başvurularını kolaylaştırmaya, yükseköğretim kurumlarının biraraya gelerek işbirliği yapmalarına ve gençlik alanındaki kurum ve kuruluşların Avrupa Dayanışma Programı kapsamında proje başvurusu yapabilmelerine imkân tanır.Hemşirelikte Akreditasyon ne demek?
Kurumların ve/veya programların performans standartları yönünden öz değerlen-dirmelerine ve yetkili akreditasyon kuruluşlarınca dış değer-lendirme yapılmasına imkân veren bir sistemdir.
Hangi Tıp Fakültesi akreditasyon?
Akredite Olmuş Tıp Fakülteleri Hangileridir?Akredite tıp ne demek?
Akreditasyon nedir ve bize ne sağlayacak? Tıp eğitim programımızın akreditasyonu, gerekli şartlara, standartlara ve mevzuata uygunluğunun bu konuda yetkilendirilmiş bağımsız kuruluşlar tarafından değerlendirilmesi ve onaylanmasıdır.Akredite okul nasıl olunur?
Okul Eğitimi Alanında Akreditasyon başvuruları için KA120-SCH kodlu başvuru formu doldurulmalıdır. Başvurular, Avrupa Komisyonunun resmi internet sayfasında yayımlanan e-formlar aracılığıyla çevrimiçi olarak yapılır. Çevrimiçi formların doldurulmasına ilişkin açıklamalar form içinde mevcuttur.
Erasmus Akreditasyonu, mesleki ve teknik eğitim alanında sınır ötesi değişim ve işbirliğine gitmek isteyen kurum/kuruluşlar için bir araçtır.