Pamuk polar olur mu?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
209.248
Çözümler
15
Tepkime puanı
1
Puan
38
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Pamuk polar olur mu?​

Pamuk veya diğer liflerin eklenmesi ve üretim tekniklerindeki farklılıklar, çok çeşitli polar kumaşlar üretebilir.
Sherpa kumaş ne demek?
Sherpa kumaşı, kuzudan kesilmiş yünden işlenmiş bir kumaşa benziyor ama öyle değil. Kuzu kaşmir ve yün konu dışıdır. % 100 kimyasal elyaf bir kumaştır, ancak kuzu kaşmir kumaşının görünümü Küçük kuzu yünü çok benzer, kabarık ve kıvrımlıdır, bu yüzden kuzu yünü denir!

Polarlı ne demek?​

Polar kumaşlar, yumuşak, dolgun sıcaklık hissi veren, dayanıklı ve hafif olan örme kumaşlar özel ipliklerden üretimi gerçekleştirilmiş ve sıcak tutan, ütü istemeyen rahat kullanım imkanı veren kumaşlardır. Yumuşaklığı ve kullanım amacı itibari ile çok yönlü kullanılmaktadır.
Polar ne zaman giyilir?
hafif oluşu, diğer hiçbir kumaş türüyle kıyaslanamayacak ısı tutması, kışın özellikle spor giyiminde ilk tercih sebebi olmasını sağlar. kışın yün kazak giyildiği zaman üşüyebiliyor insan. fakat polar kıyafet giyildiği zaman böyle bir sıkıntı olmamakta. özellikle bebe giyimde de çok tercih edilir.
Tüylü görüntü veren yüzeyli kumaş tasarımına şardonlu denir. Giyim sektöründe kıyafetlerde kullanılır. Tüylü görüntünün nasıl verildiği ise meraklandırıcı bir bilgidir. Tüylü görüntünün verilmesi için şardon içerikli kıyafetler dokuma ya da örme kumaşların ipliklerinden yapılır.
Polarlı kumaş nedir?
Polar kumaş türü ısıya ve bakterilere karşı dayanıklı bir türdür. Ayrıca bu kumaş türü hafif, kabarık hacimli ve yumuşak bir kumaşlar arasında yerini almaktadır. Boyanabilme özelliği ile her renkleri bulunmaktadır. Dayanıklı bir kumaş çeşididir.

Polar hangi havalarda giyilir?​

Genellikle soğuk ve kuru havalarda , sabit durumda yapılan kampçılık gibi outdoor aktiviteleri sırasında dış katman olarak giyilmesi uygundur.
Polar neden sıcak tutar?
Polar kumaş, nefes alabilen özelliği sayesinde vücut ısısını korumaya yardımcı olur.
 
Geri
Üst