Pamuk Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Kek için;
5 yumurta
1 su bardağı şeker
2 su bardağı nişasta
1 kabartma tozu
Aldığı kadar un
2 bardak süt
2paket petibör bisküvi
Kreması için;
6 bardak süt
4 kaşık nişasta
2 kaşık un
5 kaşık şeker
1 kaşık tereyağı
Üzerini süslemek için;
Hindistan cevizi
Nar
Pamuk Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurta şeker güzelce çırpılır. Nişasta, kabartma tozu, un ek edilip, akışkan kek kıvamı elde edilir.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.
Fırından çıktıktan 10 dakika sonra 2 bardak süt dökülür tencereye krema materyallerimizi alıyoruz.
Süt, nişasta, un ve şekeri pişiriyoruz kekimizin üzerine bir ölçü sürüyoruz.
Kremadan petibör bisküvileri diziyoruz sonra bir daha kremadan sürüyoruz.
En son üzerini hindistan cevizi ile süslüyoruz.
Pamuk Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Kek için;
5 yumurta
1 su bardağı şeker
2 su bardağı nişasta
1 kabartma tozu
Aldığı kadar un
2 bardak süt
2paket petibör bisküvi
Kreması için;
6 bardak süt
4 kaşık nişasta
2 kaşık un
5 kaşık şeker
1 kaşık tereyağı
Üzerini süslemek için;
Hindistan cevizi
Nar
Pamuk Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurta şeker güzelce çırpılır. Nişasta, kabartma tozu, un ek edilip, akışkan kek kıvamı elde edilir.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.
Fırından çıktıktan 10 dakika sonra 2 bardak süt dökülür tencereye krema materyallerimizi alıyoruz.
Süt, nişasta, un ve şekeri pişiriyoruz kekimizin üzerine bir ölçü sürüyoruz.
Kremadan petibör bisküvileri diziyoruz sonra bir daha kremadan sürüyoruz.
En son üzerini hindistan cevizi ile süslüyoruz.
Pamuk Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı