- Konu Yazar
Pajero nun anlamı nedir?
İspanyolca sözlükte pajero’nun tanımı, bir yerden diğerine satmak için saman kullanan veya taşıyan bir erkektir. Sözlükde pajero’nun başka bir anlamı da bir tesisatçı.Pajero nasıl bir araç?
Mitsubishi Pajero Yorumları Çok güzel araç hiç sorunu yok sadece benzin biraz sıkıntılı. Düzgün kullanırsan 10un altında gidersin ama kullanmazsan 20 küsüre kadar çıkar. Yapmam gereken bir takım şeyler var. Arazi modunda düz yolda gazlarsan şanzımanı dağıtırsın dikkatli olman lazım.Pajero hangi ülke?
Pajero hangi ülke?Mitsubishi Pajero, japon otomobil üreticisi Mitsubishi’nin 1982 yılından beri ürettiği arazi aracı. 12 kez Dakar Rallisi şampiyonu olma başarısı göstermiştir. Yabancı ülkelerde Montero ve Shogun isimleriyle de satılmaktadır.
Mitsubishi Pajero fiyatı ne kadar?
Mitsubishi Pajero fiyatı ne kadar?Mitsubishi Pajero Fiyatları
Model | İlan Başlığı | Fiyat
Mitsubishi Pajero 3.2 DI-D | ARAZİ GÖRMEMİŞ FULL BAKIMLI | 400.000 TL
Mitsubishi Pajero 3.2 DI-D | MIATA CAR 2015 PAJERO 3.2 DI-DC INSTYLE-3.SIRA-ROCKFORD-ISITMA | 835.000 TL
Mitsubishi Pajero 3.5 | Sahibinden Mitsubishi Pajero 3.5 1998 Model Eskişehir | 249.000 TL
Mitsubishi Pajero 3.2 did ne kadar yakar?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 88 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 10.1 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 7.5 lt. Karma Tüketim (100 km) 8.5 lt.Di D motor ne demek?
Dci kısaltmasının açılımı İngilizce “Diesel Common Rail Injection” şeklindedir. Common Rail; Direkt Enjeksiyon Sistemi (CDI) olarak bilinir. “Tutuculu püskürtme” veya “ortak boru” anlamına gelen, dizel motorlarda kullanılan bir yakıt enjeksiyon sistemidir.Mitsubishi araba ne malı?
Mitsubishi araba ne malı?Mitsubishi Motors Corporation, (三菱自動車工業株式会社, Mitsubishi Jidōsha Kōgyō Kabushiki Kaisha) Japon otomobil markasıdır. 1984 yılından bu yana Türkiye ortaklığını Temsa ile yapmaktadır.
Mitsubishi L200 hangi ülkenin malı?
Mitsubishi L200 hangi ülkenin malı?Bu yıl 40. yıldönümünü kutlayan yeni Mitsubishi L200, Mitsubishi Motors’un Tayland’daki üretici ve distribütörü Mitsubishi Motors (Thailand) Co. Ltd. (MMTh) tarafından Laem Chabang Fabrikası’nda üretiliyor.
Mitsubishi Eclipse Cross Fiyatları
Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 MIVEC Intense | Sahibinden Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 MIVEC Intense 2018 Model | 470.000 TL
Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 MIVEC Instyle | Sahibinden Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 MIVEC Instyle 2018 Model | 580.000 TL
İkinci El Mitsubishi Fiyatları ve İlanları
Mitsubishi Colt 1.3 Invite | Öğretmenden Otomatik Mitsubishi Colt | 138.000 TL
Mitsubishi Attrage 1.2 Intense | Sahibinden Mitsubishi Attrage 1.2 Intense 2014 Model | 250.000 TL
Mitsubishi Lancer 1.6 Comfort | Sahibinden Mitsubishi Lancer 1.6 Comfort 2005 Model | 155.000 TL
Mitsubishi Pajero ne kadar yakıyor?
Mitsubishi Pajero ne kadar yakıyor?Yakıt deposu hacmi 88 litre. Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 10.1 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 7.5 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 8.5 lt/100km olarak belirtilmiş.
Pajero yakıt deposu kaç litre?
Pajero yakıt deposu kaç litre?Yakıt Kapasitesi 88 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 10.1 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 7.5 lt.