Paçanga Böreği Tanımı İçin Materyaller
İç harcı için;
Rendelenmiş kaşar
1 tane biber
1 tane kabuğu soyulmuş domates
Sucuk
Pastırma
Dışı için;
2 tane yufka
2 tane yumurta
Galeta unu
Paçanga Böreği Tanımı Yapılışı
İlk olarak tüm gereçlerimizi küp küp küçük küçük doğruyoruz.
Daha sonra bir yufkayı sekiz parçaya bölüp iki yufkadan on altı tane üçgen elde ediyoruz.
Tüm materyallerden eşit olacak şekilde tüm yufkalara koyuyoruz.
Sonra iki yumurtayı çırpıyoruz ve börekleri birinci yumurtaya ,daha sonra galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızarana kadar kızartıyoruz.
İç harcı için;
Rendelenmiş kaşar
1 tane biber
1 tane kabuğu soyulmuş domates
Sucuk
Pastırma
Dışı için;
2 tane yufka
2 tane yumurta
Galeta unu
Paçanga Böreği Tanımı Yapılışı
İlk olarak tüm gereçlerimizi küp küp küçük küçük doğruyoruz.
Daha sonra bir yufkayı sekiz parçaya bölüp iki yufkadan on altı tane üçgen elde ediyoruz.
Tüm materyallerden eşit olacak şekilde tüm yufkalara koyuyoruz.
Sonra iki yumurtayı çırpıyoruz ve börekleri birinci yumurtaya ,daha sonra galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızarana kadar kızartıyoruz.