AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

P2P ne oluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

P2P ne oluyor?​

P2P(Peer-to-Peer) kelime anlamı ile eşten eşe demektir.Bitcoin ve Blockchain ağının temel özelliklerinden biri olan ve Peer-to-Peer’in kısaltması olan P2P, üçüncü bir kişi ya da kurumun onayına ihtiyaç duymadan, doğrudan kişiler arasında gerçekleştirilen işlemleri ifade etmek için kullanılan bir kavramdır.
Binance P2P cüzdanı nedir?
Binance P2P olarak, işlemlerin güvenliğini garanti altına alırken kriptoya kolay erişim ve sorunsuz bir itibari para-kripto alım satım deneyimi sunmayı amaçlıyoruz. Kullanıcılar, VIP seviyelerine göre itibari parayla P2P işlemlerinde SIFIR işlem ücreti fırsatından ve diğer işlem ücreti indirimlerinden faydalanabilir.
Fonlama cüzdanı nedir?
Fonlama Cüzdanı bakiyesi bir kullanıcının P2P alım/satım emirleri, Binance Ödeme, Binance Kart ve diğer işletmelerden toplam kripto bakiyesini yansıtacaktır. Mevcut P2P Cüzdanları kaldırıldıktan sonra, P2P alım-satım işlevleri Fonlama Cüzdanları tarafından desteklenecektir.

Fonlama yapmak ne demek?​

Fonlama, günümüzde ekonomi jargonunda var olan öz kaynakları kullanarak kaynaklar sağlama metodu olmaktadır. Senet ihraç edilmesi ile şirketler, borç alarak ve ya öz kaynaklarını kullanıp kendilerine kaynak sağlarlar.
Binance Pool cüzdanı nedir?
Binance Pool, madencilerin madencilik karlarını biriktirmesine ve %30’luk yıllık getiri oranıyla bonus BTC kazanmasına imkan tanıyan Pool Birikimler’i Eylül ayında kullanıma sundu.
P2P yazılım nedir?
Peer-to-peer ya da P2P olarak tanımlanır. Peer eş, denk demektir. İki veya daha fazla istemci arasında veri paylaşmak için kullanılan bir ağ protokolüdür. Sadece sunucuların tedarikçi ve istemcilerin tüketici olduğu geleneksel istemci-sunucu modelinin aksine, eşler, hem tedarikçi hem de tüketicidir.
Taraflararası borç verme (peer-to-peer lending; P2P) piyasası, web bazlı bir platform aracılığıyla, borç almak isteyenlerin ve borç (kredi) vermek isteyenlerin bir araya geldiği bir piyasadır… yatırımcılardan borç alabilme imkânına sahip olmaktadırlar.

Geri