AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Oznur kablo sahibi kim?

Editör

Yeni Üye

Öznur kablo sahibi kim?​

sahibi ibrahim balarısı’dır.kendisi malatyalı bir iş adamidir. ışleri oglu oktay balarısı ile yönetir. xlpe kablo dahil ag og bir cok kabloyu üretebilir. bakiri kendisi işleyen nadir kablo üreticilerindendir.

Öznur kablo nerenin malı?​

Öznur kablo nerenin malı?
Ülkemizin önde gelen kablo firmalarından olan ÖZNUR KABLO 1989 yılında 0 yerli sermayeyle İstanbul’da kurulmuştur.

Mahmut Balarısı kimdir?​

– Malatya doğumluyum. 6 yaşında İstanbul’a ailemle birlikte geldim. İstanbul’a geldiğimiz günden bu yana ticaretle uğraşıyoruz. Lise mezunuyum. Bayrampaşa Sağmalcılar’da ilkokulu, Vatan Lisesi’nde ortaokulu okudum sonrasında lise eğitimim var.

Öznur kablo Fabrikası Nerede?​

Öznur kablo Fabrikası Nerede?
1989 yılında %100 yerli sermayeyle İstanbul’da kurulmuştur. Modern bilgi işlem altyapısı ve otomasyon teknolojisine sahip ÖZNUR KABLO, yıllık; 40.000 ton natürel ve renkli PVC granül üretim, 70.000 ton 8 mm elektrolitik bakır filmaşin üretim, 6.000 ton XLPE ve 10.000 ton HFFR malzeme kullanım kapasitesine sahiptir.

Hes Kablo yu kim kurdu?​

Şimdi gelelim, HES Kabloyu kim kurdu? Sorusuna… Elbette bir kişi kurmadı. “Hacılarlılar” kurdu.

Göldağı kablo kalitesi nasıl?​

Göldağı kablo kalitesi nasıl?
bünyesindeki BAKIR ÜRETİM TESİSİ ülkemizin sahasında eyeni, modern makinelerinden oluşan Bakır Eritme , Filmaşin , Tel çekme , İnceltme , Bakır Büküm IEC 60228 standartları çerçevesinde Class 1 , Class 2 ve Class 5 ve Kalaylı Bakır Ürünlerinde %99 Saflıkta Bakır İmalatı tesisine sahiptir.

Selin Balarısı ve eşi boşanıyor mu?​

EVLİLİĞİ KISA SÜRDÜ Yağcıoğlu, 2018 yılında lise yıllarında tanıştığı Gökhan Balarısı ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çift, çocukları dünyaya geldikten kısa bir süre sonra boşandı.

Öznur kablo hangi şehirde?​

Öznur kablo hangi şehirde?
1989 yılında %100 yerli sermayeyle İstanbul’da kurulmuştur.

HES Kablo Genel Müdürü kim?​

Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Adem Özcan Gündoğdu ise yeni Genel Müdür oldu. Yurtdışı Satış Müdürü Şükrü Kakillioğlu Genel Müdür Dış Ticaret Yardımcılığı, Muhasebe Müdürü Avni Çiftçi de Genel Müdür Mali Yardımcılığı görevine getirildi.

Öznur Kablo'nun sahibi İbrahim Balarısı'dır ve işleri oğlu Oktay Balarısı ile birlikte yönetmektedir. Öznur Kablo, XLPE kablo dahil birçok elektrik kablosunu üretebilen ve bakırı kendisi işleyen nadir kablo üreticilerinden biridir.

Öznur Kablo, 1989 yılında İstanbul'da %100 yerli sermayeyle kurulmuştur. Modern bir bilgi işlem altyapısına ve otomasyon teknolojisine sahip olan Öznur Kablo, yıllık 40.000 ton natürel ve renkli PVC granül üretim kapasitesine sahiptir.

Mahmut Balarısı, Malatya doğumlu olup İstanbul'a ailesiyle birlikte 6 yaşında gelmiştir. Ticaretle uğraşan Mahmut Balarısı, lise mezunudur. İlkokulu Bayrampaşa Sağmalcılar'da, ortaokulu Vatan Lisesi'nde okumuş ve sonrasında lise eğitimini tamamlamıştır.

Öznur Kablo Fabrikası, 1989 yılında İstanbul'da %100 yerli sermayeyle kurulmuştur. Fabrika, modern bilgi işlem altyapısına sahip olup yıllık 70.000 ton 8 mm elektrolitik bakır filmaşin üretim kapasitesine sahiptir.

HES Kablo hakkında verdiğiniz bilgilerde "Hacılarlılar"ın şirketi kurduğu belirtilmiştir. HES Kablo'nun kurucuları "Hacılarlılar"dır.

Göldağı Kablo, kaliteli bakır üretim tesisine sahip olup IEC 60228 standartları çerçevesinde Class 1, Class 2 ve Class 5 kabloların üretimini gerçekleştirmektedir.

Selin Balarısı ve eşi Gökhan Balarısı'nın kısa süren evlilikleri 2018 yılında çocuklarının doğumundan sonra boşanmayla sonuçlanmıştır.

Öznur Kablo, 1989 yılında İstanbul'da kurulmuştur.

HES Kablo'nun Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Adem Özcan Gündoğdu, yeni Genel Müdür olarak atanmıştır. Yurtdışı Satış Müdürü Şükrü Kakillioğlu Genel Müdür Dış Ticaret Yardımcılığına, Muhasebe Müdürü Avni Çiftçi ise Genel Müdür Mali Yardımcılığı görevine getirilmiştir.

Geri