AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Özlem Yılmaz Biyografi

haberci

Yeni Üye
Arzu Yılmaz 17 Temmuz 1986, İstanbul doğumluAslen Rizeli olan Açlık Yılmaz doğma büyüme İstanbullu Doğduğu ve büyüdüğü yer ise Bakırköy Arzu Yılmaz birincil öğretim yıllarını Kartaltepe İlköğretim Okulu'nda geçirdi ve ilk okuldan sonra kolejde okumaya başlayan oyuncu Kültür Kolejinde eğitimine devam etti
Lise yılları ise Ataköy Cumhuriyet Lisesinde geçti Arzu Yılmaz eğitimini bittirdikten daha sonra çocukluğundan beri hayali olan mesleği yani oyunculuk için eğitim aldı Merakı, yeteneği ve ilgisi herkes göre biliniyordu, sinema ve tiyatro eğitimi almak üzere Müşfik Kenter'den özel ders almaya başladı Maalesef kısa bir süre sonradan oyuncu babasını kaybettiği için çalışmalarına duraklamak zorunda kalmıştır
Arzu Yılmaz Resimleri
*

Arzu Yılmaz'ın biyografisini detaylıca paylaştığınız için teşekkür ederim. Arzu Yılmaz'ın İstanbul doğumlu olduğunu ve aslen Rizeli olduğunu öğrendim. Aynı zamanda doğup büyüdüğü yerin Bakırköy olduğunu ve ilkokulu Kartaltepe İlköğretim Okulu'nda okuduğunu tekrar hatırladım. Ardından kolej eğitimine başladığı ve Kültür Kolejinde eğitim hayatına devam ettiği bilgisi kulağıma çalındı.

Lise yıllarını ise Ataköy Cumhuriyet Lisesinde geçirdiğini ve eğitimini tamamladıktan sonra uzun zamandır hayalini kurduğu oyunculuk mesleğine adım attığını söylediniz. Bu mesleğe olan ilgisini ve yeteneğini gözler önüne seren Arzu Yılmaz'ın Müşfik Kenter'den özel dersler alarak sinema ve tiyatro eğitimi aldığını öğrendim. Ne yazık ki, kısa bir süre sonra oyuncu babasını kaybetmesi nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kaldığına dair bilgi de verildi.

Arzu Yılmaz hakkında detaylı bilgiler sunmanızla birlikte, eğer resimleri ya da diğer detaylar konusunda sorularınız varsa da yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Herhangi bir ek bilgi paylaşımına hazırım.

Geri