Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ozgun oglu kac yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Özgün oğlu kaç yaşında?​

Altı yaşındaki oğlu Ediz ile uyumadan önce çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, paylaşımına; “Allah’ım hayır, bu adam yine uyutucak beni galiba. Hayır hayır, uyumayacağım” notunu düştü. Özgün’ün esprili paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Özgün Nida Karaçar kimdir?​

Tek çocuk olan Özgün daha 8 yaşındayken konservatuara girdi. Birçok şarkıyı seslendiren Özgün aslen Eskişehirli ve 40 yaşında. 2012 yılında nisa Karaçar ile evlenen Özgün’ün Ediz adında dünya tatlısı bir oğlu var.
Nida uğurlu kimdir?
“Nida Uğurlu, oğlu Ediz’i müziğin içinde büyütüyor” Öğrencilik döneminde çeşitli orkestralarda çalan Uğurlu, mezuniyetinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’na kemancı olarak girdi. 10 yıldır orkestrada çalan, aynı zamanda ders de veren Uğurlu, 2012’de şarkıcı Özgün Uğurlu ile evlendi.
Nida Karaçar ne iş yapıyor?
2012 yılında kendisi gibi müzisyen olan Nida Karaçar ile dünyaevine giren Özgün Uğurlu, son şarkısından yeni projelerine, oğlu Ediz’in eğitim sürecinden pandemi dönemini nasıl geçirdiğine, meditasyon önerilerinden sosyal sorumluluk projelerine kadar hakkında merak edilen konularda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Özgün ugurlu oğlu down sendromlu mu?​

Down sendromlu Ediz adında bir oğlu olan Özgün duygularını şu sözlerle dile getirmişti: “Bu durumu hastalık olarak görmüyorum. Benim için önemli olan bunu duyduğum an değil; Ediz’i kucağıma ilk aldığım zaman hissettiklerimdi. Çok acayip bir şeydi; sanki kalbi avuçlarımda atıyordu.

Özgün Uğurlu eşi kimdir?​

Nida KaraçarÖzgün / Eşi (e. 2012)
Özgün’ün oğlu down sendromlu mu?
Özgün, down sendromlu oğlu Ediz’i anlattığı bir roman yazmalı – Molatik Ünlüler.
Kemal Özgün nereli?
Özgün, 19 Ekim 1979 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelmiştir.
42 yaşında (19 Ekim 1979)Özgün / Yaş
Ünlü popçu, 23 Mart doğumlu oğlu Ediz’e yaş günü hediyesi olarak Down sendromlu çocukların eğitime bağış yapacağını açıkladığı kampanyayı duyurdu. Down sendromlu bir çocuk babası olan Özgün’e destek mesajları yağarken, ailesi de merak konusu oldu.
Özgün Uğurlu ne zaman evlendi?
15 Temmuz 2012 (Nida Karaçar)Özgün / Evlilik tarihi
Hangi Sanatcinin cocugu Down Sendromlu?

Özgün Uğurlu kaç çocuğu var?​

Ediz UğurluÖzgün / Çocukları

Özgün ne mezunu?​

2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Viyola Bölümü’nden mezun oldu. Sözleşmeli müzisyen olarak Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nda çalıştı. Özgün’ün “Elveda” adlı ilk albümü Kasım 2005’te yayınlandı.

Geri