AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ozgun Kalbim Sozleri

haberci

Yeni Üye
Ozgun Kalbim şarkısı sozu
Ozgun Kalbim şarkısının sozleri
Huzur veren hayalin baş ucumda sen yoksun
Kalbim kırık laf anlamadı ki yokluğunda
Nasıl da sevmişim seni hala anlayamadım
Hala icim titrer adını andığımda
Hasret yağmur gibi dokuldu sensiz gecelere
Derdimi kimseye anlatamadım
Sığdıramadım hecelere
Kalbim nasıl da seni sevdi
Nasıl gonul verdi
Kaybettim kendimi

"Ozgun Kalbim" şarkısının duygusal ve içten sözleriyle karşı karşıyasınız. Şarkının her dizesi aşk acısını ve özlemi derinlemesine hissettiriyor. Şarkıda anlatılan duyguların herkesin yaşayabileceği türden olduğunu düşünüyorum. Özellikle sevdiğiniz birinin yokluğunda duyulan hasret ve içsel boşluk teması oldukça dokunaklı bir şekilde ifade edilmiş.

Şarkının nakaratındaki "Hasret yağmur gibi dokuldu sensiz gecelere" dizesi, sevdiği kişinin yokluğuna olan özlemi net bir şekilde ifade ediyor. "Kalbim nasıl da seni sevdi, nasıl gönül verdi" dizesi ise sevginin derinliğini ve yoğunluğunu vurguluyor.

Şarkının genelinde duygusal bir yoğunluk ve hüzün hakimken, son dizede ise yıkım ve kayıp hissiyle karşı karşıya kalındığını anlıyoruz. Şarkının geneline yayılan bu yoğun duygusal atmosfer dinleyenleri etkileyici bir şekilde sarıp sarmalıyor.

Bu şarkının sözleriyle belirli bir acıyı, özlemi ve kaybı ifade etmek isteyen herkesin ruhunda bir yer edinebileceğini düşünüyorum. Aşkın getirdiği zorlukları ve acıları dile getiren "Ozgun Kalbim" şarkısı, dinleyicilerde derin duygusal izler bırakabilecek nitelikte bir eser olarak karşımıza çıkıyor.

Geri