AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ozgun - Acıyı Ceken Anlar

haberci

Yeni Üye
Acıyı ceken anlar
Duvarlar arkasın da
Yuklu bir sevdanın izlerini taşıdım
O hep doğan guneş şimdi sondu
O hep acan cicek oldu
Toprağına dondu
İnandığım icin aşka
Dunya bana ders oldu
Acıyı ceken anlar
Hesabını odetir oderim cok ağır
Sonuna kadar aşkı yaşar bu gonul
Yaşarım
Acıyı ceken anlar
Dibine kadar aşkı yaşar bu gonul
Yaşarım bir omur
Yaşatırsa gonul
Hep izlerini taşıdım
Duvarlara aşkımızı kazıdımah
Kalbe seni boyadım
O hep gulen yuzum şimdi soldu
Şu gozlerim cole dondu
Bende zaman oldu
Guvendiğim icin aşka
Dunya bana ders oldu
Acıyı ceken anlar
Sonuna kadar aşkı yaşar bu gonul
Yaşarım
Acıyı ceken anlar
Dibine kadar aşkı yaşar bu gonul
Yaşarım bir omur
Yaşatırsa gonul

Bu dizelerde duygu dolu bir acı ve sevgi hikayesi anlatılıyor. Şair, duvarların arkasında yüklü bir sevdayı taşıdığını ve bu sevdanın izlerini kalbine kazıdığını anlatıyor. Sevdiği kişinin eski güneş gibi artık sona erdiğini ve açan çiçeğin toprağa döndüğünü ifade ediyor. İnancından dolayı aşka güvenip dünyanın kendisine ders olduğunu söylüyor.

Şair, acı çeken anların hesabını ödetircesine ağır bir şekilde yaşadığını belirtiyor. Kalbinin sonuna kadar aşkı yaşayacağını ve bu aşkı bir ömür boyunca taşıyacağını vurguluyor. Sevdasının izlerini duvarlara kazıdığını, kalbine sevdiği kişiyi yerleştirdiğini ve artık gülümseyen yüzünün solmaya başladığını anlatıyor. Gözlerinin soğuduğunu ve zamanın kendisi için ders olduğunu ifade ediyor.

Şiirin genel temaları arasında aşk, acı, hüsran, inanç ve zamanın etkisi yer alıyor. Şair, yaşadığı acıları ve sevinçleri, aşkının derinliğini ve duygularının yoğunluğunu dizelere dökerek iç dünyasını okuyucuya aktarıyor. Bu dizelerle duygusal bir yolculuğa çıkan okuyucu, şairin yaşadığı acıyı ve aşkı derinlemesine hissedebilir.

Geri