AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Özgü Namal Kimdir? Biyografisi

haberci

Yeni Üye
Özgü Namal 28 Aralık 1978'de Üsküdar'da doğdu Annesi Akile Namal emekli bir devlet memuru, babası Kubilay Namal ise emekli bir tüccardır
1997 yılında profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Namal, daha önce Kadıköy Ahali Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda da oyunculuk eğitimi almıştır Sinema ve tiyatro en büyük tutkusuyken, fotoğrafçılık da hobileri aralarında yer almaktadır
Özgü Namal Resimleri
*

Özgü Namal, 28 Aralık 1978 tarihinde Üsküdar'da doğmuştur. Annesi Akile Namal emekli bir devlet memuru iken, babası Kubilay Namal emekli bir tüccardır. Tiyatro oyunculuğuna profesyonel olarak 1997 yılında Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla başlamıştır. Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Namal, oyunculuk kariyerine eğitim aldığı Kadıköy Ahali Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda da devam etmiştir.

Sinema ve tiyatro, Özgü Namal'ın en büyük tutkuları arasında yer almaktadır. Ayrıca hobileri arasında fotoğrafçılık da bulunmaktadır. Geniş bir repertuvara sahip olan Namal, birçok tiyatro oyununda, dizi ve filmlerde başarılı performanslar sergilemiştir.

Özgü Namal'ın kariyeri boyunca edindiği deneyimler ve başarıları, onun Türkiye'nin sevilen ve başarılı oyuncularından biri olmasını sağlamıştır. Güçlü bir oyunculuk yeteneğine sahip olan Özgü Namal, yapımcılık ve yönetmenlik gibi farklı alanlarda da kendini gösterme fırsatı bulmuştur.

Geri