AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ozel okullarda bir ogretmen kac saat derse girer?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Özel okullarda bir öğretmen kaç saat derse girer?​

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Öğretim Kurumları özel okullarda görev yapan öğretmenleri sevindirecek bir duyuru yayımladı. Özel okullarda görev yapan öğretmenlere başka özel okullarda da haftada 40 saati geçmemek şartıyla derse girebilme hakkı tanındı.

28 saate kaç saat ek ders?​

28 saat derse giren bir branş öğretmeni 15 saat ek ders ücreti alır. 27 saat derse giren bir branş öğretmeni 14 saat ek ders ücreti alır. 26 saat derse giren bir branş öğretmeni 13 saat ek ders ücreti alır.
Yüzde 25 artırımlı ek ders ne kadar?
MEB öğretmen özel kursta çalışabilir mi?
Resmî ve özel okul yöneticileri ile öğretmenlerine özel okul, öğrenci etüt eğitim merkezi ve kurslar dışındaki özel öğretim kurumlarında görev verilemez.

Kaç saatin üstü ek ders?​

Branş öğretmeni haftada kaç saat derse girerse girsin en fazla 20 saat toplam ek ders alabilir. Ek dersi 20 saatten fazla olsa bile 20 saat ek ders alır. Örneğin haftada 34 saat derse giren bir öğretmenin haftalık alması gereken ek ders sayısı 22 saat olmalı ancak bu öğretmene 20 saat ek ders yazılır.

Destek eğitim ek ders ücreti ne kadar?​

2021 Yılı Ocak Ayı Kadrolu Öğretmen Net Ek Ders Saat Ücreti (%15 Vergi Dilimli Hesaplama)
KHK ile ihraç edilen öğretmenler özelde çalışabilir mi?
Anayasa Mahkemesi (AYM), 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilan edilen Olağanüstü Hal (OHAL) döneminde çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile çalıştıkları okullar kapatılarak çalışma izinleri iptal edilen, bu nedenle özel eğitim kurumlarında da çalışmaları yasaklanan öğretmenlere ilişkin çok önemli bir karara imza …
Milli Eğitim öğretmeni özel ders verebilir mi?
657 sayılı Kanuna tabi öğretmen özel ders veremez.

Geri