AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ozel okullar online mi?

Editör

Yeni Üye

Özel okullar online mi?​

Türkiye Özel Okullar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dal, “Özel okullarımız her türlü koşulda yüz yüze de olsa uzaktan da olsa eğitim vermeye hazır. Okullarımızla da öğretmenlerimizle de yeni eğitim öğretim yılına hazırız.” dedi.

Özel okullar 9 sınıf ne zaman açılacak?​

Özel gereksinimli öğrenciler için hizmet veren özel eğitim okul ve sınıfları ülke genelinde tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlayacaktır. Tüm okul kademeleri ve sınıf düzeylerinde yüz yüze eğitime 7 Haziran pazartesi gününden itibaren başlanacaktır.

Özel okullar 8 sınıf ne zaman açılacak?​

Özel okullar 8 sınıf ne zaman açılacak?
Milli Eğitim Bakanlığı, okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında 17 Mayıs’tan itibaren yüz yüze eğitime geçileceğini açıkladı. Okul öncesi dışındaki tüm eğitim kademelerinde 1 Haziran 2021’e kadar uzaktan eğitime devam edilecek.

Özel okullar online devam edecek mi?​

Özel okullar online devam edecek mi?
MEB, okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında 17 Mayıs’tan itibaren yüz yüze eğitime geçileceğini, diğer kademelerde ise 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edileceğini açıkladı.

9 Siniflara okul ne zaman acilacak 2021?​

LGS süreci sonrası 9. sınıf öğrencileri kayıt süreci tamamlandıktan sonra bu yıl lise hayatına adım atacaklar. Milli Eğitim Bakanlığınca yayınlanan duyuruya göre bu yıl birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. Liseler de aynı tarihte açılacak.

2021 Özel Okullar ne zaman açılacak?​

Telafi eğitim yapılan açıklamaya göre okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarında öğrenim gören öğrenciler için 5 Temmuz – 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.

2021 2022 Özel Okullar ne zaman açılıyor?​

2021 2022 Özel Okullar ne zaman açılıyor?
MEB tarafından paylaşılan 2021-2022 eğitim öğretim yılına ait takvim ile “okullar ne zaman açılacak” sorusu yanıt buldu. Okullar 6 Eylül Pazartesi günü açılacak. Okulların açılmasıyla birlikte yeni dönemde öğrenciler toplamda 182 gün eğitim görecek.

Özel okulların online eğitime hazır olduğunu belirten Türkiye Özel Okullar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dal, yüz yüze veya uzaktan eğitim vermeye hazır olduklarını vurgulamıştır. Özel gereksinimli öğrenciler için hizmet veren özel eğitim okulları ve sınıflarının ülke genelinde tam zamanlı yüz yüze eğitime başlayacağı ve diğer kademelerde ise uzaktan eğitime devam edileceği belirtilmiştir.

Özel okulların açılma planlarına ilişkin bilgiler de verilmiştir. Özel eğitim merkezleri ile 8. ve 12. sınıf destekleme ve yetiştirme kurslarının 17 Mayıs itibariyle yüz yüze eğitime geçileceği, diğer kademelerde ise 1 Haziran'a kadar uzaktan eğitimin devam edeceği ilan edilmiştir. Benzer şekilde 9. sınıfların da 6 Eylül 2021 Pazartesi günü lise hayatına başlayacakları belirtilmiştir. 2021-2022 eğitim öğretim yılında ise özel okulların 6 Eylül Pazartesi günü açılacağı ve öğrencilerin toplamda 182 gün eğitim görecekleri ifade edilmiştir.

Geri