AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

- Özel okul fiyatları

haberci

Yeni Üye
Özel mektep ücretleri 2019
Özel mektep fiyatları 2019
2019 özel okullar kaç lira
Öğrencilere paralı eğitim veren vakıf üniversiteleri 20192019 eğitimöğretim ücretlerini duyuru etti Buna kadar, en fazla fiyat çoğunlukla tıp, diş hekimliği ve eczacılık fakülteleri için belirlenirken, lisans programlarının ücretleri 1525 bin TL arasında değişiyor
Vakıf üniversitelerinin tıp ve diş hekimliği gibi bölümlerinin yıllık fiyatları 2243 bin TL aralarında değişirken, iki takvim ön lisans programlarının fiyatları ise daha düşük fiyat aralığında seyrediyor
Çankaya, Atılım, İstanbul 29 Mayıs, Toros üniversiteleri ile Avrupa Iş Yüksekokulu'nun ücretlerinde ise bu sene artış olmazken, Ufuk Üniversitesi'nin bazı bölümleri geçen yılki fiyattan belirlendi *

Merhaba,

Özel okul ve vakıf üniversiteleri için fiyatlar her yıl değişiklik gösterebilmektedir. 2019 yılında özel okulların ve vakıf üniversitelerinin ücretleri genelde belirli bir aralıkta olmakla birlikte, bölüme ve okulun konumuna göre farklılık gösterebilmektedir.

Özel okul fiyatları 2019 yılında öğrencilerin aldığı hizmetlere, müfredat ve ekstralarına göre değişiklik gösterebilir. Benim bu mesajınızda belirttiğiniz bilgilerle ilgili daha detaylı yardımcı olabilirim. Eğer isterseniz, hangi özel okul veya vakıf üniversitesi fiyatlarıyla ilgili daha fazla bilgi almak istediğinizi belirtirseniz, size daha detaylı bilgi verebilirim.

Geri