AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ozel Guvenlik sinavinda hangi dersten kac soru var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Özel Güvenlik sınavında hangi dersten kaç soru var?​

Silahlı Özel Güvenlik sınav notu hesaplaması 3 aşamada bakılmaktadır. Silahlı Özel Güvenliklere sınavda toplamda 125 soru (100 Temel Eğitim Sorusu 25 Silah Sorusu) ve 5 atış şeklinde olmaktadır. 100 soruluk Temel kısımdan her halükarda 60 ve üstü puan almanız gerekmektedir.
Özel Güvenlik sınav Soruları Yayınlandı mı?
Sınav sorularının ve cevaplarının ise 26 Nisan tarihinde yayımlanacağı duyuruldu. ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Özel Güvenlik sınav sonuçlarının 13 Mayıs tarihinde açıklanması planlanıyor. Sınav sorularının ve cevaplarının ise 26 Nisan tarihinde açıklanacağı bildirildi.
Özel güvenlik görevlilerinin çalışma hayatına ilişkin hak ve ödevleri hangi kanunda düzenlenmiştir?
Özel güvenlik görevlilerinin çalışma hayatına ilişkin hak ve ödevleri hangi kanunda düzenlenmiştir? 5. Özel güvenlik görevlilerinin yetkileri 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’da düzenlenmiştir.

Özel güvenlik hangi dersler var?​

Eğitimi verilecek dersler ;
96 dönem özel güvenlik sınav soruları açıklandı mı?
ÖGG SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARLARI AÇIKLANDI Özel Güvenlik 96. Temel Eğitim ve 72. Yenileme Eğitimi Sınavı’na ait sınav soruları ve cevap anahtarları 1 Mart 2022 tarihinde duyuruldu. Sınava katılan adaylar sorulara ve cevap anahtarlarına EGM resmi internet sitesinden erişebilir.
96 özel güvenlik sınav soruları yayınlandı mı?
Özel Güvenlik Sınav Soruları ve Cevapları 2022. EGM tarafından yayınlanmış son sınav olan 96 nolu Temel Eğitim Sınavı; 27 Şubat 2022 tarihinde yapılmıştır. Sınav sorularına ve yanıtlarına “Başla” butonuna dokunarak ulaşabilirsiniz.
5188 SAYILI ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİNE DAİR KANUN

Geri