AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ozel guvenlik her soru kac puan?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Özel güvenlik her soru kaç puan?​

Silahlı Özel Güvenliklere sınavda toplamda 125 soru (100 Temel Eğitim Sorusu 25 Silah Sorusu) ve 5 atış şeklinde olmaktadır. 100 soruluk Temel kısımdan her halükarda 60 ve üstü puan almanız gerekmektedir. 60 altında puan alırsanız, silahlı kısımdan da kalmış olursunuz.

Silahlı güvenlik atış sınavı ne zaman 2022?​

2022 yılı özel güvenlik sınav tarihleri; 97 nolu Temel Eğitim ve 73 nolu Yenileme Sınavı; 24 NİSAN 2022 tarihinde yapılacaktır ve bu sınava 18 MART 2022 tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır.

Özel güvenlik sınavına kaç kez girilebilir?​

Özel güvenlik sınavına kaç kez girilebilir?
Özel güvenlik eğitimini tamamlayan kişilere toplam 4 (dört) sınav hakkı verilmektedir. 4 (dört) sınavda da başarılı olunamaması halinde sınav hakkı dolmakta ve istenirse tekrar eğitim alınması gerekmektedir.

Silah tamir yeri açma sınavı 2022 ne zaman?​

Silah tamir yeri açma sınavı 2022 ne zaman?
2022 Sınav Takvimi
7 | 17. B SINIFI ATEŞLEYİCİ YETERLİLİK SINAVI | 29 Mayıs 2022 Pazar
8 | 17. C SINIFI ATEŞLEYİCİ YETERLİLİK SINAVI | 24 Temmuz 2022 Pazar
9 | 17. A SINIFI ATEŞLEYİCİ YETERLİLİK SINAVI | 18 Aralık 2022 Pazar
10 | 32. SİLAH TAMİR YERİ AÇMA SINAVI | 25 Eylül 2022 Pazar
11 | 11. GÖREV KÖPEĞİ VE İDARECİSİ SINAVI | 15 Mart 2022 Salı

Güvenlik kayıtları ne zaman başlıyor 2022?​

2022 YILI SINAV TAKVİMİ
S.N | SINAVIN ADI | EĞİTİM BİTİŞ TARİHİ
1 | ÖZEL GÜVENLİK 96. TEMEL EĞİTİM SINAVI | 21 OCAK 2022 CUMA
2 | ÖZEL GÜVENLİK 97. TEMEL EĞİTİM SINAVI | 18 MART 2022 CUMA
3 | ÖZEL GÜVENLİK 98. TEMEL EĞİTİM SINAVI | 20 MAYIS 2022 CUMA
4 | ÖZEL GÜVENLİK 99. TEMEL EĞİTİM SINAVI | 22 TEMMUZ 2022 CUMA

Özel güvenlik sınavını kaçırdım ne yapmalıyım?​

Eğer sınavdan geçerseniz tekrar sınava giriş yapmanıza gerek yoktur. Bunun dışında yine bir örnek vermek gerekirse 09 Şubat 2020 Pazar yapılan ilk özel güvenlik sınavına katılan kursiyer sınavdan kalırsa 5 Nisan 2020 pazar yapılan sınava girse de girmese de ikinci hakkını kullanmış sayılır.

ÖGG atış Sinavinda hedefte kac vurman gerekir?​

ÖGG atış Sinavinda hedefte kac vurman gerekir?
►25 adet 9 mm. fişeklerle 15 metre mesafeden yapılacak tabanca eğitim atışlarında hedefe en az 15 adet isabet şartı aranır. Atışlarını tamamlamayan silahlı grup kursiyeri uygulamalı sınava giremez.

Özel güvenlik sınavlarına ilişkin detaylı bilgiler verdiğiniz için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla özel güvenlik sınavları, belirli bir puan sınırı ile başarılı olunması gereken bir eğitim sürecini içeriyor. 2022 için belirlenen sınav tarihleri ve sınav tipleriyle ilgili bilgilerinizi aktardığınız için teşekkürler.

Özel güvenlik sınavlarına kaç kez girilebileceği konusunda da açıklama yaptığınızı gördüm. Eğitimini tamamlayan kişilere dört sınav hakkı verildiğini ve bu hakkın kullanılmasının ardından başarısız olunması durumunda tekrar eğitim alınması gerektiğini belirtmişsiniz.

ÖGG atış sınavında ise 25 adet 9 mm. fişeklerle 15 metre mesafeden yapılan tabanca eğitim atışlarında hedefe en az 15 adet isabet şartının arandığını söylemişsiniz. Bu bilgi, silahlı grup kursiyerlerinin atış becerilerinin önemini vurgulamaktadır.

Soru ve paylaşımlarınız ile ilgili herhangi bir ek bilgiye ya da yardıma ihtiyacınız varsa, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Güvenlik eğitim konusunda bilgi sahibi olmanız önemlidir ve paylaşımlarınızda detaylı bilgiler sunmanız beni memnun etmiştir. Her türlü sorunuzu çekinmeden paylaşabilirsiniz.

Geri