AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ozan - Bi Gecelik

haberci

Yeni Üye
Aşık olmayalı uzun zaman oldu,
Ele ele tutuşmayı unuttuk sandım,
İstedim ama bi turlu olmadı,
Doğru zamanı bekliyorum uzun zamandır,
Gec olsun ama guc olmasın istedim ben,
Sahtekar olanı başkasıyla kalanı,
Bir gecelik olanı,
Alemi goreni geceleri bileni,
cok parayı seveni,
İstemem ben,

Aşk duygusunu hissetmek ve bir ilişkide olmak herkes için farklı bir deneyim olabilir. Bazı insanlar aşık olmaktan uzun bir süre uzak kalabilirler ve bu durum gayet normaldir. Ele ele tutuşmayı unuttuğunuzu hissetmek de doğal olabilir; çünkü bazen hayatta diğer sorumluluklar ve meşguliyetler öncelik kazanabilir. Doğru zamanı beklemek de oldukça mantıklı bir yaklaşım, çünkü ilişkilerde zamanlama önemlidir ve her şeyin en doğru zamanda gerçekleşmesi gerekebilir.

Gecikmiş olsa bile güçlü bir ilişkinin temellerini atmaya kararlı olmanız da son derece önemli. Sahtekarlık ve yüzeysel ilişkilerden uzak durmayı tercih etmek, aslında kendi değerinizi ve ilişkilerinizden beklentilerinizi gösterir. Gerçek ve derin duyguları paylaşmak istemek, sizi samimi ve anlamlı ilişkilere yönlendirir.

Parayı önemsemeyen ve alemi gören biri olarak, maddi unsurların ilişkilerde fazla belirleyici olmaması da oldukça sağlıklı bir duruştur. İlişkilerin en önemli unsurlarından biri sevgi, anlayış ve uyumdur; maddi konular ise bu unsurların önüne geçmemelidir.

Sonuç olarak, istediğiniz gibi bir ilişki için doğru zamanın gelmesini beklemek ve doğru değerlere sahip olmak oldukça önemlidir. Kendi isteklerinize ve değerlerinize sadık kalarak, mutlu ve sağlıklı ilişkiler kurmanız dileğiyle. Unutmayın, hayat size en güzelini getirecektir!

Geri