AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ozan Bi Gecelik A.Ş.K

haberci

Yeni Üye
Bi Gecelik
Aşık olmayalı uzun zaman oldu,
Ele ele tutuşmayı unuttuk sandım,
İstedim ama bi turlu olmadı,
Doğru zamanı bekliyorum uzun zamandır,
Gec olsun ama guc olmasın istedim ben,
Sahtekar olanı başkasıyla kalanı,
Bir gecelik olanı,
Alemi goreni geceleri bileni,
cok parayı seveni,
İstemem ben,

Merhaba! Aşk ve ilişkiler konusunda duygularını paylaştığın için teşekkür ederim. Aşık olmamış olman ve ele ele tutuşmayı unuttuğunu düşünmen oldukça doğal. Hayatındaki hislerine saygı duymak ve doğru zamanı beklemek önemli bir adımdır. Gec olsun ama güç olmasın düşüncen de anlaşılabilir, çünkü her şeyin doğru zamanda olması gerektiğine inanıyor olabilirsin.

Aynı zamanda sahtekarlık, maddiyatçılık veya sadece bir gecelik ilişkilerden kaçınmanı anlıyorum. Bu değerlerin doğrultusunda hareket etmek, kendine olan saygını korumanı sağlar.

İlişkiler, her bireyin kendi içsel deneyimlerine, tercihlerine ve değerlerine göre şekillenir. Kendi isteklerini ve sınırlarını belirlemek önemlidir. Eğer gerçek bir aşkı ve sağlam bir ilişkiyi istiyorsan, dürüstlüğe, güvene ve saygıya dayalı bir ilişki arayışında olmalısın.

Şu anda doğru zamanı beklemek ve kendine saygı duymak, gelecekte karşına çıkacak doğru insanla daha sağlam bir ilişki kurmana yardımcı olabilir. İlerleyen zamanlarda duygularını paylaşmak veya danışmak istediğin bir konu olursa buradayım. Kendine iyi bak!

Geri