Oyuncu Melisa Sözen’in terör suçundan ifadesi alındı! Akla ziyan savunma: Bilmiyordum

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
553

Ünlü oyuncu Melisa Sözen'in, 2015 yılında Fransiz yapımı "Le Bureau des Legends" dizisinin üçüncü sezonunda terör örgütü YPG üyesi bir kadının rolünü canlandırmıştı.
GÖZALTI YOK İFADESİ ALINDI

GÖZALTI YOK İFADESİ ALINDI​

Melisa Sözen'in havalimanında ülkeye giriş yaptığı esnada gözaltına alındığı iddia edilmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, yaptığı açıklamada iddiaları reddederek Sözen'in gözaltına alınmadığını sadece "Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan şüpheli sıfatıyla ifadesine başvurulduğunu belirtti.

"GİYDİĞİM KIYAFETİN ÖRGÜTÜNÜ TEMSİL ETTİĞİNİ BİLMİYORDUM"

"GİYDİĞİM KIYAFETİN ÖRGÜTÜNÜ TEMSİL ETTİĞİNİ BİLMİYORDUM"​

Melisa Sözen İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde "Giydiğim kıyafetin böyle bir örgütü simgelediğini bilmiyordum. Ben o filmde ajan rolünde oynuyordum. Dizi Türkiye'de yayınlanmadı. Vatanımı ve milletimi seven birisiyim" dedi. Melisa Sözen ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Ünlü oyuncu Melisa Sözen, Fransız yapımı "Le Bureau des Legends" dizisinin üçüncü sezonunda YPG üyesi bir kadını canlandırdıktan sonra Türkiye'ye giriş yaptığı sırada "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan ifadesi alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının açıklamasına göre Sözen, gözaltına alınmamış sadece şüpheli sıfatıyla ifadesine başvurulmuş.

Sözen, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde "Giydiğim kıyafetin böyle bir örgütü simgelediğini bilmiyordum. Ben o filmde ajan rolünde oynuyordum. Dizi Türkiye'de yayınlanmadı. Vatanımı ve milletimi seven birisiyim" diyerek savunma yaptı. Ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

Olayın detayları ve oyuncunun savunması hakkında bilgilendirme için teşekkürler. Melisa Sözen'in yaşadığı bu süreç ve verdiği ifade tartışmalara neden olabilir. Konu hakkında gelişmeleri takip etmeye devam edebilirsiniz.

Geri