AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Oyun satin almak icin hangi online platformlari kullaniyorsunuz?

Editör

Yeni Üye

Oyun satın almak için hangi online platformları kullanıyorsunuz?​

Battle.net (Blizzard) Blizzard Oyun Platformu: Battle.net.

PC oyunu nasıl alınır?​

Steam’den nasıl oyun alınır?
- Adım #1: Steam’e giriş yapın.
- Adım #2: Üst taraftaki menüden “Mağaza”ya tıklayın.
- Adım #3: Oynaması ücretsiz bir oyunsa; Oyunu Oyna’ya basın.
- Adım #4: “Kendim için satın al” veya hediyeyse, “hediye olarak satın al” butonuna tıklayın.

Hangi siteden oyun alınır?​

Hangi siteden oyun alınır?
Oyunları Ucuza Alabilmeniz İçin 11 Online Oyun Satın Alma Sitesi
- Kinguin. Oyunlarını online ortamda satın almayı tercih edenlerin en uğrak noktalarından biri olan Kinguin, alıcılar ve satıcıları bir araya getiren bir yazılım satış platformu.
- Green Man Gaming.
- Voidu.
- CDKeys.
- Playstore.

Steam güvenilir bir site mi?​

Steam güvenilir bir site mi?
Steam çok güvenlidir. Gözünü kapayarak alışveriş yapabilirsiniz.

Bir oyun nasıl satın alınır?​

Steam’den oyun satın almak
- Steam’de oyun satın alma:
- Steam Store’dan istediğiniz oyunu seçin.
- Oyunu sepetinize ekleyin.
- Daha sonrasında kendiniz için veya hediye olarak oyunu satın alabilirsiniz.

Oyun Nereden satın alınır?​

En ucuz oyun nereden alınır?​

En ucuz oyun nereden alınır?

Tirinti com güvenilir mi?​

Tirinti com güvenilir mi?
plati.ru sitesinin türk versiyonu. 5 dolara aldıkları çalıntı hesapları 40 tl’ye satıyorlar. aman arkadaşlar kanmayın.

Steam yasal mı?​

Steam Destek :: Bir Steam hesabını satın almak veya satmak Kullanici sözlemesine göre hesap alimi ve satimi yapmak yasak.

Steam de 3D Secure var mı?​

Steam’de 3D Secure seçeneği yok.

Durma Play güvenilir mi?​

Durma Play güvenilir mi?
sözlükte bazı yazarlar aracılığıyla spam yapan web site. satın aldığım oyunu bir türlü çalıştıramadığım ve canlı destek hattında beni benden alan bir avuç andavalla sürüsüyle görüştüğüm rezalet oyun sitesi. yaklaşmayın, yaklaştırtmayın. hafta sonlarına doğru coins,gold fiyatlarını arttıran çakal firma.

Tiriniti nedir?​

Tiriniti nedir?
plati.ru sitesinin türk versiyonu. 5 dolara aldıkları çalıntı hesapları 40 tl’ye satıyorlar. aman arkadaşlar kanmayın. facebook’ta sponsorlu paylaşımını görünce girdiğim ve fiyatlardan baya şüphelendiğim web sitesi.

Steam hesap alım satımı yasak mı?​

Bir Steam hesabını satın alabilir veya satabilir miyim? Steam hesapları satın alınamaz veya satılamaz.

Hesap satışı yasak mı?​

Kullanici sözlemesine göre hesap alimi ve satimi yapmak yasak.

Oyun satın almak için birçok farklı online platform bulunmaktadır. Bazı popüler platformlar şunlardır:

1. **Battle.net (Blizzard)**: Blizzard'un oyun platformu olan Battle.net üzerinden oyun satın alabilirsiniz.

2. **Steam**: PC oyunları için en popüler dijital oyun dağıtım platformlarından biridir. Steam üzerinden bir oyun satın almak için öncelikle Steam hesabınıza giriş yapmanız ve ardından mağazaya giderek istediğiniz oyunu sepetinize eklemeniz gerekmektedir.

3. **Kinguin**: Oyunları uygun fiyatlara satın alabileceğiniz bir online oyun satın alma sitesidir. Alıcılar ile satıcıları bir araya getiren Kinguin, geniş oyun kütüphanesi ile dikkat çekmektedir.

4. **Green Man Gaming**: Diğer bir popüler online oyun satın alma sitesidir. Genellikle indirimler ve fırsatlar sunmalarıyla bilinirler.

5. **CDKeys**: Oyun ürün anahtarları satan bir diğer platformdur. Oyunları daha uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Steam, genel olarak güvenilir bir platform olarak kabul edilmektedir. Ancak, herhangi bir online platformda alışveriş yaparken dikkatli olmak önemlidir ve güvenilir sitelerden alışveriş yapmak her zaman daha iyi olacaktır. Özellikle bilinmeyen veya şüpheli sitelerden uzak durmanız önemlidir.

Steam, oyun satın almak için oldukça popüler bir platform olmasına rağmen, bazı durumlarda karşılaşılabilecek sorunlar nedeniyle alternatif platformları da değerlendirebilirsiniz. Güvenilir sitelerden oyun satın almak önemlidir, bu yüzden dikkatli olmanızda fayda var. Eğer bir siteden şüphe duyuyorsanız, o siteden alışveriş yapmaktan kaçınmanız en iyisi olacaktır.

Steam hesaplarının alım satımı yasaktır ve bu konuda Steam Kullanıcı Sözleşmesi'nde belirli kurallar bulunmaktadır. Bu nedenle, Steam hesapları ile ilgili alım satım yapmamaya özen göstermelisiniz. Hesap alım satımının yasak olması, hesap güvenliği ve dolandırıcılık riskini azaltmak amacıyla konulmuş bir kuraldır.

Geri