- Konu Yazar
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Caroline kaç yaşında?
Wilma Elles (d. 18 Ekim 1986, Köln), Alman oyuncu.Oyuncu Wilma Elles kimdir?
Oyuncu Wilma Elles kimdir?Wilma Elles (d. 18 Ekim 1986, Köln), Türk-Alman sinema, dizi, tiyatro oyuncusu ve moda tasarımcısı. Elles, Türk vatandaşlığı aldıktan sonra adını “Aslı Elles” olarak değiştirdiğini açıkladı.
Wilma Elles ne mezunu?
Wilma Elles ne mezunu?2004 yılında Köln’de Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule’den mezun olan Wilma Elles, 2008 yılından Türk Usulü, “The End” ve “Das Weinen davor” adlı sinema filmlerinde başrolde görev almıştır.
Stephan Elles kimdir?
Wilma Elles’in Almanya’da yaşayan babası Stephan Elles, Türkiye’ye geldi. Torun sevgisi mesafe dinlemedi! İkiz torunları Milat Aristo ve Melodi Rita’nın hasretine dayanamayan Wilma Elles’in Almanya’da yaşayan babası Stephan Elles, Türkiye’ye geldi.Ayça Bingöl kimdir nerelidir?
Ayça Bingöl kimdir nerelidir?Ayça Bingöl (d. 16 Ocak 1975, İstanbul), Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısı.
Wilma Elles annesi kimdir?
Wilma Elles annesi kimdir?Veronika EllesWilma Elles / Annesi
Wilma Elles babası kim?
Stephan EllesWilma Elles / BabasıWilma Elles babası kimdir?
Wilma Elles babası kimdir?Ayça Bingöl ailesi kimdir?
Ayça Bingöl ailesi kimdir?Ayça Bingöl, 16 Ocak 1975 İstanbul doğumludur. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Bingöl, 1996 yılında Dormen Tiyatrosu’nda profesyonel oyunculuğa başladı. 2001 yılında oyuncu Ali Gökmen Altuğ ile evlenen Ayça Bingöl’ün Leyla ve Aylin isminde iki kızı bulunmaktadır.
Ayça Bingöl babası ne iş yapıyor?
Annesi banka memuru, babası matbaacıdır. Diş doktoru olmak isteyen Bingöl, puanı tutmayınca İTÜ Kimya’ya girdi.Caroline Yılmaz ailesi kimdir?
Caroline Yılmaz ailesi kimdir?Caroline Yılmaz Grande Media Group Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Bir dönem TV 8,5’ta yayınlanan Caroline Show programında da çok sayıda ünlü ismi konuk etmiştir. Şu anda Grande Media Group Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.
Wilma Elles nerede?
Wilma Elles nerede?Pandemi sürecini ikiz çocuklarıyla Almanya’da geçiren Wilma Elles önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul’daki otelini satacağı iddia edilen güzel oyuncu ”Oteli bir güzellik merkezine çevirmeye karar verdim. İlgilenen varsa bana yazabilir” dedi.