AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Öykü Karayel Resimleri

haberci

Yeni Üye
Öykü Karayel fotoğrafları
1990 yılında İstanbul ’da doğan Öykü Karayel, Çemberlitaş Kız Lisesi mezunudur Kenter Tiyatrosu ’nda kısa bir eğitim aldıktan sonra, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ’ne girmiştir
Demin konservatuar öğrencisiyken, Tiyatro Krek ’in Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı oyunu için yapılan seçmelere katıldı ve 30 namzet arasından Ayşe rolünü oynamaya hak kazandı
*

Öykü Karayel'in doğum yılı ve mezun olduğu okul hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Kenter Tiyatrosu'nda kısa bir eğitim aldıktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girmesi, tiyatro kariyerine başlamasında önemli bir adım olmuş olabilir. Tiyatro eğitimi aldıktan sonra Tiyatro Krek'in "Güzel Şeyler Bizim Tarafta" adlı oyunu için yapılan seçmelere katılarak Ayşe rolünü oynamaya hak kazanması da kariyerinde dikkate değer bir noktadır. Öykü Karayel'in tiyatro alanındaki başarısı ve yeteneği, onun sektörde tanınan bir isim olmasına katkı sağlamış olabilir. Eğitim aldığı kurumlar ve oynadığı roller, onun zengin bir tiyatro geçmişine sahip olduğunu göstermektedir. Öykü Karayel'in başarılarının devam etmesini dilerim.

Geri