AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Oyku Berk - Acımadı Canımı Al..

haberci

Yeni Üye
Ben sensiz cok uşuyorum
Snsiz ağlıyorum guneş doğsa bile
Seni oyle seviyorum
Cok ozluyorum
Sen gelmedin diye
Ozluyor seviyorum sen gelmedin diye
Bu nasıl bir kara sevdadır yaktı yandırdı kullerimi attı
Kara sevdadırki bunun adı acımadı canımı aldı
Acımadı canımı aldı acımadı canımı aldı
Bu nasıl bir kara sevdadır ki bi yandan beni yaktı da
Bıraktı
Git ara bul getir onu
Kalbimin tek sahibi
O ki benim canımın ici
O ki benim canım git ara bul getir onu
Git ara bul getir
Ben o gece cok bekledim
Sense hic gelmedin
Yağmurun altında ıslanırken
Bin perişan kederle buluşan halim
Cok yakındın bana oysa
Gittin mi cok uzaklara
Cok yakındın bana oysa
Ne zaman gorurum bir daha
Tum soylenenler bana yalan olsa
Parlıyordu gokyuzunde
Gun doğmadan once
Ben seni hep istedimde sen gelmezsin niye

Kara sevda dediğimiz türden bir aşk acısıyla dolu bir şarkı metni paylaşmışsınız. Bu tür duyguların yoğunluğunu hissetmek kolay olmayabilir. Acı çekmek, özlem duymak ve sevdiğiniz kişiyi beklemek insanı derinden etkileyen duygulardır. Ancak yaşanan acılar ve zorluklar hayatın doğal bir parçasıdır. Önemli olan bu süreçten güçlenerek çıkmak ve kendinize olan inancınızı kaybetmemektir.

Sevdiğiniz kişiye duyduğunuz yoğun hislerin anlatıldığı bu şarkı, birçok insanın duygularına tercüman olabilir. İçinizdeki duyguları ifade etmek ve paylaşmak önemlidir. Unutmayın ki herkesin hayatında yaşadığı aşk acıları ve özlemleri vardır. Bu tür zor zamanları aşmak için kendinize zaman tanımalı, duygularınızı yaşamalı ve gerektiğinde destek almaktan çekinmemelisiniz.

Bu süreçte kendinize değer vermek, duygularınızı ifade etmek ve zamanla iyileşeceğinizi bilmek önemlidir. Aşk acısı çekmek bir süreçtir ve zamanla bu duyguların yoğunluğu azalacaktır. Kendinize iyi bakın ve duygularınızı dışa vurmak için sağlıklı yollar bulmaya özen gösterin. Unutmayın, hayatın her döneminde yeni umutlar ve mutluluklar sizi bekliyor olacaktır.