AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Oyak Yatirim sahibi kim?

Editör

Yeni Üye

Oyak Yatırım sahibi kim?​

ATAER HOLDİNG A.Ş.

OYAK genel müdür kim?​

OYAK genel müdür kim?
Süleyman Savaş Erdem (12 May 2016–)Ordu Yardımlaşma Kurumu / CEO

OYAK Yatırım hangi banka ile çalışıyor?​

OYAK Yatırım hangi banka ile çalışıyor?
ALICI BANKA TAKASBANK A.Ş.

OYAK Yatırım devletin mi?​

1 Mart 1961 tarihinde 205 sayılı Yasa ile kurulmuş olan OYAK, özel hukuk hükümlerine tabi, mali ve idari bakımdan özerk, tüzel kişiliği haiz bir kuruluştur.

Oyak Bank neden satıldı?​

Oyak Bank neden satıldı?
ING’nin Oyakbank’ı satın almasının, grubunun “stratejisi doğrultusunda” olduğunu ifade eden Tilmant, yeni bir şubenin açılmasının 750 bin euroya mal olduğunu belirtirken, Oyakbank’ın yıllık marketing harcamalarının 5 milyon eurodan 20 milyon euroya çıkartılacağını, bilgi teknolojisinde 25-40 milyon euro tutarında …

OYAK Yönetim Kurulu kimlerdir?​

OYAK Yönetim Kurulu kimlerdir?
Yönetim
- Süleyman Savaş Erdem. GENEL MÜDÜR.
- Suat Çalbıyık. GRUP BAŞKANI. ÇİMENTO BETON KAĞIT SEKTÖRÜ
- Cem Aysel. GRUP BAŞKANI. OTOMOTİV LOJİSTİK SEKTÖRÜ
- Musa Levent Ortakçıer. GRUP BAŞKANI.
- Baran Çelik. GRUP BAŞKANI.
- Aslıhan Döğer. GRUP BAŞKANI.
- Haluk Gümüşderelioğlu. GRUP BAŞKANI.
- Yüksel Yılmaz. GRUP BAŞKANI.
Coşkun Ulusoy kimdir?​
23 Kasım— Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) Genel Müdürü Dr. Şerif Coşkun Ulusoy, Yönetim Kurulu’nda yer alan asker kökenli ve halen askeri görevlerde bulunan 7 üyeyle birlikte çok rahat çalıştıklarını belirterek, “emirleri ben veriyorum” dedi.

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?​

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?
Süleyman Savaş Erdem kimdir? 12 Mayıs 2016 tarihinden itibaren Ordu Yardımlaşma Kurumu, İcra Kurulu Başkanıdır. Süleyman Savaş Erdem, 1969 yılında Ankara’da doğmuştur. 1996 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu.

OYAK Yatırım hesabıma nasıl para yatırılır?​

OYAK Yatırım hesabıma nasıl para yatırılır?
Kullanıcılar, Fibabanka Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarındaki ‘Yatırımlar’ menüsünden hisse senedi hesap açılış işlemlerini gerçekleştirebiliyor ve yine ‘FibaBorsa İşlemleri’nin altında bulunan ‘OYAK Yatırım Hesabı’na Transfer’ menüsünden para transferi yapabiliyor.

Oyak tan kimler yararlanabilir?​

Sivil Memur, Uzman Erbaşlar ve OYAK/İştirak Çalışanlarının ise üye olurken “Başvuru Formları” bölümünde yer alan “OYAK Üyelik Başvuru Formu”nu eksiksiz olarak doldurup, bağlı olduğu birlik ya da kuruluşun onayını aldıktan sonra OYAK’a ulaştırmaları gerekmektedir.

Oyak Yatırım, Ataer Holding A.Ş.'ye aittir.

Oyak'ın genel müdürü Süleyman Savaş Erdem'dir.

Oyak Yatırım, Alıcı Banka Takasbank A.Ş. ile çalışmaktadır.

Oyak, 1 Mart 1961 tarihinde 205 sayılı Yasa ile kurulmuş olup özel hukuk hükümlerine tabi, mali ve idari bakımdan özerk, tüzel kişiliği haiz bir kuruluştur.

Oyak Bank'ın neden satıldığı konusunda verilen bilgilere göre, ING'nin Oyakbank'ı satın almasının grup stratejisi doğrultusunda olduğu belirtilmiştir.

Oyak Yönetim Kurulu'nda Süleyman Savaş Erdem (Genel Müdür), Suat Çalbıyık, Cem Aysel, Musa Levent Ortakçıer, Baran Çelik, Aslıhan Döğer, Haluk Gümüşderelioğlu ve Yüksel Yılmaz gibi isimler yer almaktadır.

Coskun Ulusoy, Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) Genel Müdürüdür.

Süleyman Savaş Erdem ise Ordu Yardımlaşma Kurumu'nun İcra Kurulu Başkanıdır ve 1969 doğumludur.

Oyak Yatırım hesabınıza para yatırmak için, Fibabanka Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarındaki 'Yatırımlar' menüsünden hisse senedi hesap açılış işlemlerini gerçekleştirebilir ve 'FibaBorsa İşlemleri' altında bulunan 'OYAK Yatırım Hesabı'na Transfer menüsünden para transferi yapabilirsiniz.

Oyak'tan yararlanabilecek kişiler arasında Sivil Memurlar, Uzman Erbaşlar ve OYAK/İştirak Çalışanları bulunmaktadır. Bu kişilerin Oyak'a üye olabilmek için belirli başvuru süreçlerini takip etmeleri gerekmektedir.

Geri