AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Oxford Universitesi mi Cambridge mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Oxford Üniversitesi mi Cambridge mi?​

2021 QS ve Times’ın sıralamalarına göre Oxford ve Cambridge dünyanın en iyileri arasında yer alıyor. Her iki üniversite de dünyanın en iyi 10 üniversitesi arasında kendine yer buluyor. Times Higher Education’a göre; Oxford; dünya üniversite sıralamasının zirvesinde yer alıyor. Cambridge ise dünyanın en iyi 6.
Oxford Neyi Meşhur?
Oxford’un bir koleji olarak kullanılan bu yapı mimarisiyle ziyaretçilerini büyülemektedir. Ayrıca Harry Potter filmlerine de ev sahipliği yapmıştır. Şehirde ki diğer başlıca önemli yerler ise; Doğa tarihi müzesi, Bodleian Kütüphanesi, New College, Sheldonian Kütüphanesi ve dahasıdır.
Oxford da neler yapılır?
İngiltere, Oxford Gezilecek Yerler

Cambridge üniversitesi iyi mi?​

Zira İngiltere ve Amerika gibi dünyanın birçok ülkesi her yıl uluslararası öğrencilerin ülkelerinde eğitim alabilmesi ve ziyaret edebilmesi için imkanlar ve fırsatlar sunar. İngiltere’de bulunan ve 2016 QS Dünyanın En İyi Üniversiteleri sıralamasında dördüncü sırada yer alan Cambridge Üniversitesi’de bunlardan biridir.
Oxford ne yenir?
Oxford İçindeki En İyi Tiramisu.
Oxford da ne yenir?

Oxford kaç AP istiyor?​

Oxford Üniversitesi IB ve AP diploma sonucuna göre öğrencileri kabul etmektedir. Oxford Üniversitesi’nde eğitim almak isteyen öğrencilerin ilgili bölüme göre en az 3 AP sınav sonucundan 5 puan almış olmaları gerekmektedir.
Cambridge Üniversitesi Nasıl Bir Üniversite?
University of Cambridge, dünyanın İngilizce eğitim veren en eski ikinci üniversitesi olarak bilinmektedir. Aynı zamanda dünyanın hayatta kalan dördüncü en eski üniversitesi olma özelliğine sahiptir. Buna ek olarak; bugün dünyanın en prestijli akademik kurumları arasında gösterilmektedir.

Geri