AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Outlook sifremi unuttum nasil bulabilirim?

Editör

Yeni Üye

Outlook şifremi unuttum nasıl bulabilirim?​

(3) Yanıt 
- Lütfen aşağıdaki adımları takip ederek, şifrenizi tekrar sıfırlamayı deneyiniz.
- Parolasını sıfırlamak istediğiniz Microsoft hesabınızı girin ve aşağısında bulunan kutucuğa işaretleri girin.
- 3. ”
- Parolanızı sıfırlamak için kullanmak istediğiniz yöntemlerden birini işaretleyin.

Hotmail şifresi nasıl bulunur?​

Parola bölümünde altta yer alan “Parolanızı mı unuttunuz?” bölümüne tıklayın. Burada eğer daha önce hotmail hesabınıza yedek mail adresi ya da telefon numarası tanımladıysanız gelen mail ya da telefona gelecek kod ile hotmail şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

Outlook şifremi unuttum nasıl değiştirebilirim?​

Outlook şifremi unuttum nasıl değiştirebilirim?
Hesap ayarlarınıza girdikten sonra, “Profil Bilgilerim” bağlantısından bütün bilgilerinizi güncelleyin. Outlook kayıt sayfasını açın ve şifremi unuttum ekranına geçin. Sonraki sayfada “Neden oturum açamıyorsunuz?” Sorusu sorulur, şifremi unuttum ve İleri’yi tıklayın. Bu sayfadan sonra e-posta adresini girin.

E-posta adresi şifremi unuttum nasıl değiştirebilirim?​

- Android telefon veya tabletinizde cihazınızın Ayarlar uygulamasını ve sonra Google ve sonra Google Hesabınızı yönetin’i açın.
- Üst taraftaki Güvenlik’e dokunun.
- “Google’da oturum açma” bölümünün altında Şifre’ye dokunun. Oturum açmanız gerekebilir.
- Yeni şifrenizi girin, ardından Şifreyi Değiştir’e dokunun.

Hotmail e-posta adresimi unuttum nasıl bulabilirim?​

Hotmail hesabınıza kayıtlı telefon numaranız ya da e-mail adresiniz yoksa;
- Buradan Hotmail oturum açma sayfasına gidin.
- Giriş yapmak istediğiniz e-posta adresinizi yazın ve “İleri” butonuna tıklayın.
- Şifre ekranının altında bulunan “Parolanızı mı unuttunuz?” seçeneğine tıklayın.

Microsoft hesap kurtarma nasıl yapılır?​

Microsoft hesap kurtarma nasıl yapılır?
1. Microsoft hesabınızın parolasını değiştirin
- Hesabınızı kurtarın bölümüne gidin ve oturum açmak için kullandığınız e-posta adresini, telefon numarasını veya Skype adını yazın.
- Güvenlik kodunuzun nereye gönderilmesini istediğiniz sorulur.
- İstenen bilgileri yazın ve Kod gönder’i seçin.

iPhone da mail şifresi nasıl değiştirilir?​

iPhone, iPad, iPod touch veya Apple Watch’unuzda
- Ayarlar > [adınız] > Parola ve Güvenlik’e dokunun.
- Parolayı Değiştir’e dokunun.
- Geçerli parolanızı veya aygıt parolanızı girin, ardından yeni bir parola girip bu parolayı onaylayın.
- Değiştir’e veya Parolayı Değiştir’e dokunun.

Oturumum hangi cihazlarda açık?​

Google Hesabınıza gidin. Sol gezinme panelinde Güvenlik’i seçin. Cihazlarınız panelinde Cihazları yönet’i seçin. Google Hesabınızda şu anda oturumunuzun açık olduğu veya son birkaç hafta içinde açılmış olduğu cihazları görürsünüz.

Outlook şifrenizi unuttuysanız veya değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. **Outlook Şifresini Sıfırlama:**
- Microsoft hesabınızı seçin ve şifre sıfırlama işaretlerini girin.
- Şifrenizi sıfırlamak için kullanmak istediğiniz yöntemi seçin.

2. **Hotmail Şifresini Nasıl Bulabilirim:**
- Hotmail hesabınıza yedek mail adresi ya da telefon numarası tanımladıysanız, bu yedek bilgilerle şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

3. **Outlook Şifresini Değiştirme:**
- Hesap ayarlarınıza girdikten sonra, "Profil Bilgilerim" bölümünden bilgilerinizi güncelleyin.
- Outlook kayıt sayfasına giderek, şifremi unuttum ekranına geçin, e-posta adresinizi girin ve yönergeleri izleyin.

4. **E-Posta Adresi Şifresini Değiştirme:**
- Android cihazınızda Ayarlar uygulamasını açın, Google Hesabınızı yönetin'e gidin, güvenlik seçeneklerinden şifre değiştirme işlemini gerçekleştirin.

5. **Hotmail E-Posta Adresini Unuttum:**
- Hotmail oturum açma sayfasına gidin, e-posta adresinizi girip "Parolanızı mı unuttunuz?" seçeneğine tıklayarak sıfırlama işlemini başlatın.

6. **Microsoft Hesap Kurtarma:**
- Microsoft hesabınızın parolasını değiştirmek için gerekli adımları izleyin ve hesabınızı kurtarın bölümünden güvenlik kodu ile parola değişikliğini gerçekleştirin.

7. **iPhone'da Mail Şifresini Değiştirme:**
- iPhone veya diğer Apple cihazlarınızda Ayarlar > [adınız] > Parola ve Güvenlik bölümünden parola değişikliğini yapabilirsiniz.

8. **Oturum Açık Cihazlar:**
- Google Hesabınıza giderek, Güvenlik sekmesinden Cihazları yönet'i seçerek oturumun açık olduğu cihazları görebilirsiniz.

Bu adımları takip ederek Outlook şifrenizi bulabilir veya değiştirebilirsiniz. Eğer herhangi bir adımda sorun yaşıyorsanız veya başka bir konuda destek gerekiyorsanız, lütfen detaylı olarak sorununuzu paylaşın.

Geri