AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Outlook Mail Engelleme Nasıl Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye
Outlook Mail Engelleme Nasıl Yapılır? Hesabınızı spam mesajlarından korumak için Outlook Mail’de engelleme işlemi oldukça kolaydır. İlk olarak, “Ayarlar” sekmesine gidin. Ardından, “Posta” bölümüne tıklayın ve “Engellenen Gönderenler ve Alanlar” seçeneğini seçin. Burada, Outlook Mail engelleme için istediğiniz kişi veya e-posta adresini ekleyebilirsiniz. Engellemek istediğiniz kişinin e-posta adresini girin ve “Ekle” düğmesine tıklayın. Böylece, Outlook Mail engelleme işlemini tamamlamış olursunuz. Artık bu kişiden gelen e-postaları engelleyerek istenmeyen mesajlarla uğraşmadan posta kutunuzu düzenli tutabilirsiniz.
İçindekiler

Outlook Mail Engelleme Nasıl Yapılır?​

Outlook Mail üzerinden istenmeyen kullanıcıları engellemek oldukça kolaydır. İşte Outlook Mail’de engelleme nasıl yapılır, adım adım açıklaması:

1. Adım: Gelen Kutusu Açma​

Outlook Mail hesabınıza giriş yapın ve “Gelen Kutusu”nuzun bulunduğu sayfayı açın.

2. Adım: İstenmeyen E-Postayı Bulma​

İstenmeyen kullanıcının size gönderdiği bir e-postayı bulun. E-posta kutunuzda veya spam/junk klasöründe olabilir. İstenmeyen bir e-posta seçin.

3. Adım: Engelleme Seçeneğini Bulma​

Seçili e-postanın üst kısmında yer alan düğmelere bakın. “Engelle” veya “Engelleme” gibi bir seçenek bulmalısınız. Bu seçeneği tıklayın.

4. Adım: Engelleme Onayı​

Engelleme seçeneğini tıkladıktan sonra bir onay penceresi açılacaktır. İstenmeyen kullanıcıyı engellemek istediğinize emin olun ve “Tamam” veya “Onayla” gibi bir düğmeye tıklayın.

5. Adım: Engelleme Başarılı​

İstenmeyen kullanıcı başarıyla engellendiğinde bir onay mesajı alacaksınız. Artık bu kişiden gelecek e-postalar, spam/junk klasörüne yönlendirilecek veya tamamen engellenecektir.
Bu adımları takip ederek Outlook Mail’de istenmeyen kullanıcıları engelleyebilirsiniz. Unutmayın, engellenen kullanıcılar e-postalarınızı gönderemez ve size ulaşamaz. Engellenen kullanıcıları istediğiniz zaman engellemeyi kaldırabilirsiniz.

Outlook Mail Engelleme Nasıl Yapılır?​

1. İstenmeyen bir e-postayı açın.
2. E-postanın üst kısmındaki “Önemsiz” seçeneğine tıklayın.
3. “Bu konuşmayı önemsiz yap” seçeneğine tıklayın.
4. Artık o kişiden gelen tüm e-postalar “Önemsiz” klasörüne gidecektir.
5. İstenmeyen bir e-postayı engellemek için, e-postanın üst kısmındaki “Engelle” seçeneğine tıklayın.

Bir e-postayı açın ve “Önemsiz” seçeneğine tıklayın.
“Bu konuşmayı önemsiz yap” seçeneğini seçin.
Artık o kişiden gelen e-postalar “Önemsiz” klasörüne gidecektir.
Bir e-postayı engellemek için “Engelle” seçeneğine tıklayın.

Geri