Otomatik raf sistemi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Otomatik raf sistemi nedir?​

Mekik Raf Sistemi, forkliftlerin depo koridorlarında gezinmesine gerek kalmadan otomatik taşıyıcı ile ürünlerin raflar boyunca yüklenmesini ve boşaltılmasını sağlayan yüksek yoğunluklu depolama sistemidir.

Dağıtım merkezi kullanılarak yapılan sevkiyatın faydaları nelerdir?​

Dağıtım merkezleri bir veya daha çok tedarikçiden gelen farklı ürünleri birleştirerek, işleyerek ortak müşterilere aynı sevkiyatta gönderilmek üzere işlemlerin yapıldığı depolardır. Dağıtım merkezleri müşteri ihtiyaçlarını kısa sürede en iyi şekilde karşılayacak işletmelere rekabet avantajı sağlamaktadırlar.
Sistemi oluşturan bileşenler, raf sistemi, bilgisayar ve PLC (Programmable Logic Controller, Programlanabilen Mantıksal Denetleyici) veya Driver Cards (Sürücü Kart Sistemleri) ile sürülebilen bir donanıma sahip elektronik kontrol panosu olan, X,Y,Z,U,W eksenlerinde hareket edebilme özelliklerine sahip kule robotlar ( …
Tam otomatik depo nedir?
As/Rs, İngilizce açılımı “Automated Storage and Retrieval System”dir. Bunun Türkçe karşılığı “Otomatik Depolama ve Boşaltma Sistemi”dir. Otomatik depo sistemi teknolojisi ile bilgisayarlar; yüklerinizin raflarda depolanması, düzenlenmesi, boşaltılması, sipariş toplama vb. süreçlerinizi yönetirler.
Akıllı raf nedir?
Akıllı Raf Yönetimi Akıllı Raf Teknolojisi ile kesintisiz raf kontrolü yaparak hem müşteri memnuniyetini, hem satış gelirlerinizi artırın; operasyonel giderlerinizi azaltın. Görüntü işleme teknolojisi ve elektronik ağırlık sensörleri ile ürünlerin adetleri ile birlikte hangi rafta yer aldıkları tespit edilir.

Drive in raf sistemi nedir?​

Paletli ürünlerin derinlemesine istiflenmesini sağlayan bu sistemde, forklift sistemin içine girdiğinden DRIVE-IN, içine girilebilir raf sistemi adını almıştır. Yüklerinizi blok olarak yerleştirme ve boşaltma imkanı sağlanmaktadır. Bu sistemde yükleme için travers yerine raylar kullanılmaktadır.

Mini Load nedir?​

QualMeter miniLoad, qualMeter Basic’in şarj cihazı çıkış test aralığını genişletmek için özel olarak tasarlanmıştır. MiniLoad’u qualMeter Basic’e taktığınızda, qualMeter Basic’in normal USB şarj cihazının 2.1 / 2.4 / 3A çıkışını test etme olanağı sağlıyor.
Akıllı depolar, içerisinde bulundurduğu özel yazılımlar sayesinde şirketlerin stoklarını her yerden ve her zaman ulaşılabilir bir hale getirir. Aynı zamanda bu depolar, sahip oldukları özel sistemler ile üreticiden depoya ve depodan kullanıcıya/satıcıya olan dağıtım zincirini de oldukça hızlandırır ve kolaylaştırır.

Geri