Oto Kuaför ne anlama gelir?
Genel olarak araçların yüzeysel şekilde temizlenmesine oto kuaför işlemleri adı verilmektedir. Bu uygulamada araçların iç aksamına detaylı temizlik yapılmaktadır. Bununla beraber araç üzerinde pasta-cila uygulaması da gerçekleştirilmektedir. Oto bakım yapan firmalarda motoru yıkanır ve parlatıcı ile parlatılmaktadır.Oto kuaför nasıl yapılır?
Oto İç Kuaför Nasıl Yapılır?
- Aracınızın tavanı tornador ile adlandırılan ekipmanlar ile basınçlı tavan temizleyici püskürtülerek sigara isi ve toz birinkintilerini temizlemek gerekir.
- Aracın içi elektirikli süpürge veya mobil süpürge ile süpürülür.
- Süpürme işleminden sonra sıra koltuk ve döşeme temizliğine geliyor.
Oto kuaför ne kadar?
Fiyat Listesi
Kuafor olmak için ne yapmali?
Kuaför olabilmenin yolları şunlardır; İlk adım olarak milli eğitim ortaöğretim kurumlarının Anadolu Meslek Liseleri, Meslek Liseleri, Kız Meslek Liselerinin Kuaförlük ve Cilt Bakımı ile Çok Programlı Liselerin Kuaförlük ile ilgili bölümlerinden mezun olunarak bu mesleğe başlamaya ve iş yapmaya başlayabilirsiniz.Detaylı temizlik araba neler yapılır?
Oto detaylı iç temizlik otomobilin tüm iç aksamlarının detaylı bir şekilde, alanında profesyonel bir ekip tarafından yapılması işlemidir. Aracın iç döşemeleri, koltuk döşemeleri, tava ve ön panel olmak üzere tüm yüzeylerin detaylı temizliği özel temizleyiciler kullanılarak yapılmaktadır.
Detaylı temizlikte neler var?
Detaylı Temizliği Biz Nasıl Yapıyoruz?
Pasta cila ne kadar 2021?
2021 yılında 300 TL – 1500 TL aralığında olan pasta cila fiyatları, 2022 yılı itibariyle ise ortalama 500 TL ile 2500 TL aralığındadır.Kuaför olmak için kaç sene okunur?
İkinci adım ek olarak YGS ile günümüzde önlisans (iki yıllık) düzeyinde eğitim alarak Saç Bakımı ve Güzellik Uzmanlığı bölümlerini okuyarak yapılabilir. Bu bölümde cilt bakımı, vücut bakımı, makyaj, sağlık bilgisi gibi dersler verilmektedir.