AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Osman Kabasakal kimdir?

Editör

Yeni Üye

Osman Kabasakal kimdir?​

Osman ve Mehmet Kabasakal kardeşler Bulgaristan’dan Türkiye’ye 1950’de göç etti. Beraberlerinde iki değerli kürk manto getirmişlerdi. Kabasakal kardeşler bu mantoları Kapalıçarşı’da satarak kuracakları iş için sermaye yaptı. O mantolar bugünlerde, biri inşaat halinde olan Yurt Konserve’nin iki fabrikasına sermaye oldu.

Tuğba giyim kime ait?​

TUĞBA’nın temeli, kurucuları Şevket KOTAN, Fatih YAVUZ ve diğer ortaklarının 1982 yılında Ankara’da üniversite okurken ticaret hayatına girmeleri ile atılmıştır.

Tuğba Venn nedir?​

Tuğba Venn nedir?
Bayan takım elbise, etek, bayan pantolon, bayan gömlek ve elbise üretiminde çeşitliliği getiren VENN markasıyla grup, müşteri yelpazesini genişletti. Bu 3 markanın üretiminin yapıldığı bu kompleks tam 10000 metrekareye yakın kapalı alana sahip.

Yurt marka kimin?​

Yurt marka kimin?
1974 yılında kurulan İstanbul Gıda San. ve Tic. A.Ş. bünyesinde üretilen hazır yemek konserveleri markasıdır.

Tuğba ismi ne anlama gelir?​

Arapçadan dilimize geçmiştir. Tuğba isminin 2 farklı anlamı bulunmaktadır. Bunlardan biri güzellik, iyilik ve hoşluk anlamı taşımaktadır. Diğer anlamı ise cennette bulunan inanılan ve kökü yukarıda, dalları aşağıda olan bir ağaç türüne verilen isimdir.

Yurdum konserve kime ait?​

Yurt Konserve; Kabasakal ailesinin 1952 yılından günümüze kadar başarılı bir çalışmanın sonucunda oluşturduğu bir markadır.

Tuğba ismi Kuran’da nerede geçiyor?​

Tuğba ismi Kuran’da nerede geçiyor?
Tuğba adının Kur’an-ı Kerim’de yer almadığını söylemek mümkün. Bu güzel ismi kız çocuğunuza etkileyici anlamları üzerinden verebilirsiniz.

Bim domates salçası ne kadar?​

Bim domates salçası ne kadar?
işte güncel Bim Salça Fiyatları Listesi; Yurdum biber salçası 650 gr 10,45 TL’dir. Yurdum domates salçası 830 gr 11,50 TL’dir.

Yurdum markası kimin?​

bim birleşik mağazalar a.ş. adına hedef tüketim ürünleri san. ve dış tic. a.ş. tarafından macaristan’dan ithal edilen, dünyanın en lezzetli ve bol gdo’lu * konserve mısır’ın markası.

Osman Kabasakal ve kardeşi Mehmet Kabasakal, 1950 yılında Bulgaristan'dan Türkiye'ye göç etmiştir. Yanlarında getirdikleri değerli kürk mantoları Kapalıçarşı'da satarak iş kurmak için sermaye elde etmişlerdir. Bu mantolar, bugünlerde Yurt Konserve'nin iki fabrikasının sermayesine dönüşmüştür.

Tuğba giyim ise Şevket Kotan, Fatih Yavuz ve diğer ortaklarının 1982 yılında Ankara'da üniversite okurken ticaret hayatına atılmalarıyla kurulmuştur. Tuğba Venn ise bayan takım elbise, etek, pantolon, gömlek ve elbise üretiminde çeşitliliği getiren Venn markasıyla bilinmektedir. Yurt markası ise 1974 yılında kurulan İstanbul Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesinde üretilen hazır yemek konserveleri markasıdır.

Tuğba isminin Arapçadan dilimize geçtiği ve güzellik, iyilik, hoşluk anlamına geldiği ve cennette bulunan bir ağaç türüne verilen isim anlamına geldiği belirtilmektedir.

Yurdum Konserve ise Kabasakal ailesinin 1952 yılından bugüne başarılı bir çalışma sonucunda oluşturduğu bir markadır. Yurdum markası ise Bim Birleşik Mağazalar A.Ş. adına hedef tüketim ürünleri sanayi ve dış ticaret A.Ş. tarafından Macaristan'dan ithal edilen ve konserve mısır ürünlerini içeren bir markadır.

Geri