- Konu Yazar
OSB müteşebbis heyeti kimlerden oluşur?
MADDE 12 – (1) Müteşebbis heyet, OSB’nin en üst karar organıdır. Bakanlık tarafından yer seçimi kesinleştirilen OSB’nin oluşumuna katılan kurum ve kuruluşların yetkili organlarınca mensupları arasından tespit edilecek 15 asil ve 15 yedek üyeden oluşur.Gebkim kimin?
Gebkim Araştırma ve Sağlık VakfıVefa Ibrahim Arıcı Kimdir?
Vefa Ibrahim Arıcı Kimdir?koruma alkali klor a.ş’nin sahibi olan izmit’li işadamı. aynı zamanda kocaeli kırım tatarları derneği başkanıdır kendisi. izmit’in eski vergi rekortmenlerindendir.(bkz: vefa harası)’nın sahibidir.
Gebkim ne zaman kuruldu?
Araştırmalar neticesinde, Kocaeli İli Gebze İlçesi Kocabayır Tepe Mevkiinde GEBKİM – Kocaeli Gebze V (Kimya) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, ”Kuruluş Protokolünün ” 08.12.2000 tarihinde onaylanmasıyla 29 sicil numarasını alarak Bakanlık Sicil Defteri ‘ne işlenmiş ve tüzel kişilik özelliğini kazanmıştır.Organize sanayiden nasıl yer alınır?
KIRKLARELİ OSB’DEN ARSA BAŞVURUSUNDA İSTENEN BELGELER- Arsa tahsis başvuru dilekçesi,
- Şirkete veya adi ortaklığa ait en son çıkan Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya oda tasdikli sureti,
- İmza Sirküleri veya İmza Beyannamesi.
- Arsa Başvuru Formu.
- Üretim Akış Şeması
OSB başkanları nasıl seçilir?
OSB başkanları nasıl seçilir?Yönetim kurulu, müteşebbis heyetin veya genel kurulun en az dördü kendi üyeleri arasından olmak üzere seçeceği 5 asil 5 yedek üyeden oluşur. Oylarda eşitlik halinde kuraya başvurulur. Beşinci üye olarak bölge müdürü de görevlendirilebilir. Yönetim kurulu üyeleri 2 yıl için seçilir.
Vefa Harası kimin?
2008 yılında faaliyetlerine başlayan Vefa Harası, Türkiye’nin en büyük operasyonu olma yolunda hızla ilerlerken ekürinin sahibi Vefa İbrahim Aracı ve kızı Pınar Aracı, önceki gece Tattersalls Aralık Ayı Satışları’nda bir gebe kısrağa 525 bin Guineas (yaklaşık 1 milyon 800 bin TL) vererek bu alanda kırılması zor bir …Koruma Klor sahibi kim?
Baba Şükrü Aracı’nın at arabalı nakliye filosuyla temelini attığı grup Koruma Klor, Koruma Tarım, Koruma Temizlik, İzmit Sakarya Nakliyat’la daha da büyüme yolunda ilerliyor. Vefa İbrahim Aracı, grup şirketlerinin faaliyet gösterdiği sektörle ilgili şu mesajı verdi: – Yatırımlarımızla sektörümüze format attık.Cfn kimya sahibi kimdir?
Cfn kimya sahibi kimdir?BİLGİ TOPLUMU
ŞİRKET BİLGİLERİ |
İsim Soyisim | FUAT KÖKTAŞ
Yönetim Kurulu Başkanı Yard. |
Görev Süresi | 3 YIL
İsim Soyisim | FATMA KÖKTAŞ