AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ortalama 73 olunca ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ortalama 73 olunca ne olur?​

a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesiile ödüllendirir.
Ortalama kaç olunca teşekkür alıyorsun?
70,00 – 84,99 puan aralığında olanlar teşekkür belgesi, 85,00 ve daha üstü bir puana sahip olanlar takdir belgesi, Ortaöğrenim süresince en az 3 öğretim yılı dönemleri boyunca takdir belgesi almış olanlar da üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir.
59 puanla teşekkür alınır mı?
50,00 – 59,99 puan aralığında olanlar geçer, 0 – 49,99 puan aralığında olanlar geçmez olarak kabul edilir.

86 iyi bir not mu?​

PUAN DEĞERLERİ VE DERECELERİ 70,00 – 84,99 puan aralığında olanlar iyi, 60,00 – 69,99 puan aralığında olanlar orta, 50,00 – 59,99 puan aralığında olanlar geçer, 0 – 49,99 puan aralığında olanlar geçmez olarak kabul edilir.
Ortalaması 74 olan ne alır?
a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.
95 takdir mi teşekkür mü?
Takdir ve teşekkür belgeleri derslerin ağırlıklı ortalamalarının teşekkür belgesi için 70 ve daha yukarı, takdir belgesi için 85 ve daha yukarı olması durumunda öğrenciyi ödüllendirmek için verilir. Takdir veya teşekkür alabilmek için öğrencinin zayıf dersi bulunmaması gerekir.

72 teşekkür alınır mı?​

a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir. 2- Üstün başarı belgesi almaya hak kazanan öğrencilere okulun iftihar listesinde yer verilir.
86 puanla takdir alınır mı?
Teşekkür, takdir ve üstün başarı belgesi ile ödüllendirme: a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.

Geri