Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ortak ogretim ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ortak öğretim ne demek?​

Ortak Eğitim öğrencilerin öğrenimleri sırasında iş yerlerinde, meslekleriyle ilgili bir alanda çalışmaları ile mesleki gelişmelerini pekiştiren programlı bir eğitim stratejisidir.
Ortak eğitim modeli nedir?
“Ortak Eğitim Modeli”, öğrencilerin öğrenimleri sırasında işyerlerinde, meslekleriyle ilgili bir alanda çalışmaları ile mesleki gelişmelerini pekiştiren programlı bir eğitim stratejisidir.
TOBB ortak eğitim nedir?
Ortak eğitim, teorik eğitim ile pratik eğitim metodunu birleştiren ve bu sayede kuramsal bilginin yanı sıra iş deneyimi de olan bireyler yetiştirmeyi öngören bir eğitim stratejisidir.

TOBB ETÜ Ortak Eğitim kaç gün?​

TOBB ETÜ öğrencisi ise zorunlu olmak üzere 3 dönem yani 10,5 ay boyunca yaklaşık bir sene ortak eğitim yapmaktadır.
Orta öğretim hangi sınıfları kapsar?
Zorunlu eğitim 4 yıl süreli ilkokul, 4 yıl süreli ortaokul ve 4 yıl süreli lise eğitimini kapsamaktadır. Öğrencilerin öğrenim gördüğü birinci 4 yıl (1, 2, 3, 4. sınıflar) ilkokul, ikinci 4 yıl (5, 6, 7, 8. sınıflar) ortaokul ve üçüncü 4 yıl (9, 10, 11, 12. sınıflar) ise lise şeklinde isimlendirilecektir.
Ortak eğitim modelini uygulayan ilk üniversite nedir?
Ortak Eğitim Programı modeli üniversitedeki eğitim ile iş yaşamını birleştiren ve bu sayede akademik bilginin yanı sıra iş deneyimi olan bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bir eğitim modelidir. Ortak eğitim modeli ilk olarak Cincinnati Üniversitesi (Ohio, ABD) tarafından uygulanmıştır.

TOBB ETÜ ne demek?​

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin bir iştiraki olan Türkiye Odalar ve Borsalar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 2003 yılında Ankara’da kurulmuş bir vakıf üniversitesidir.
TOBB nin açılımı nedir?
TOBB ETÜ 3 dönem nedir?
Yılda 3 dönem uygulaması sayesinde TOBB ETÜ’lüler, akranlarından daha fazla deneyimle, onlardan daha önce mezun olur. Son yıl, Bahar döneminin sonunda mezun olan öğrencilerimize ödedikleri yıllık öğrenim ücretinin üçte biri geri ödenir.

TOBB ETÜ Ortak Eğitim ne zaman başladı?​

Ortak Eğitim Programı TOBB ETÜ’de ortak eğitim 2005 yılında uygulanmaya başlamıştır.
Ortaöğretim hangi sınıfları kapsar 2022?
Orta öğretim hangi sınıfları kapsar? 2012 yılında yapılan düzenlemelerden sonra; öğrencilerin öğrenim gördüğü birinci 4 yıl (1, 2, 3, 4. sınıflar ) ilkokul, ikinci 4 yıl (5, 6, 7, 8. sınıflar ) ortaokul ve üçüncü 4 yıl (9, 10, 11, 12. sınıflar ) ise lise şeklinde isimlendirilmiştir.

Geri