- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Orta okullarda yazılı olacak mı?
Merhaba,ortaokul 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz istemeleri halinde zorunlu ve seçmeli tüm derslerden sınava girecek. Uzaktan eğitime geçmeden önce okulda sınav olmuştuk. Başka sınav olacak mıyım? Merhaba, eğer 17 Mayıs 2021 tarihinden önce sınava girdiyseniz tekrar sınava girmenize gerek yok.Ortaokul sınavları ne olacak?
Sınavlar okul ortamında ve yüz yüze yapılacaktır. Öğrencilerin sınavları 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem başından 26 Mart 2021 tarihine kadar işlenen konu ve kazanımları kapsayacak şekilde, 18 Haziran 2021 tarihine kadar planlanarak uygulanacaktır.5 6 7 ve 8 sınıflar sınav olacak mı?
Sınavların erteleme kararı Milli Eğitim Bakanlığı’ndan geldi. Koronavirüs salgınında liselerden sonra MEB ortaokul 5,6,7,8 ve lise 9,10,11,12. sınıf sınavları için nihai kararı verdi. 26 Mart Cuma gününe kadar yapılamayan sınavlar, alınan karara göre mayısta yapılacak.
Orta okulda sınavlar nasıl olacak?
Sınavlar okul ortamında ve yüz yüze yapılacak. Öğrencilerin sınavları 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem başından 26 Mart’a kadar işlenen konu ve kazanımları kapsayacak şekilde, 18 Haziran’a kadar planlanarak uygulanacak.Sınavlar ne zaman başlıyor ortaokul 2022?
Yayınlanan takvime göre, Açık Öğretim Kurumları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Sınavları 1-10 Mart 2022 tarihleri arasında uygulanacak.4 sınıf hangi derslerden sınav yapılacak?
MADDE 22 – (1) İlkokul 4 üncü sınıf ile ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında öğrencilere; a)Haftalık ders saati üç ve üçten az olan derslerde iki, üçten fazla olan derslerde ise üç sınav yapılır.